Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (3.82 secunde)
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978. ... Automarket.ro l-a gasit la Salonul de la Geneva si i-a luat un interviu.
"Preturile la combustibili" in care i-a atras atentia asupra cresterii ingrijoratoare a preturilor carburantilor: "Incepand cu ultimele luni ale anului trecut se constata o crestere ingrijoratoare a preturilor la combustibili.
Productia mondiala de Duster va ajunge la 400.000 de unitati in 2013 Grupul Renault va produce anul acesta circa 160.000 de masini Duster, iar introducerea modelului in productie in tari precum Rusia si India va duce productia anuala a SUV-ului la 400.000 de unitati in 2013, scrie The Wall Street Journal.
Si nu ma refer la acea parte a economiei care este a marelui capital occidental, care a "integrat-o in globalizare". ... Semn ca usor, usor, au sa plece de la Mioveni. ... Sectoarele publice de sanatate, de educatie, infrastructurile, Politia, toate sunt la pamant!
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Conform unui comunicat transmis presei, Hidroelectrica a notificat partenerii din contracte ca la 1 mai va inceta situatia de forta majora, activata la sfarsitul lunii septembrie 2011 din cauza secetei, si va putea livra electricitatea "dupa programul normal".
Decizia MMP vine la doar cateva zile dupa ce reprezentantii firmei Dacia au anuntat intreruperea activitatii uzinei de la Mioveni pe 18-19 iunie, precum si pe 2 iulie. Surse din fabrica, citate de Mediafax, sustin ca perioada de inactivitate s-ar putea prelungi la sapte zile.
"Relansarea investitiilor in Romania" Forumul Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est organizat la Bucuresti in aceste zile, reprezinta pe de o parte recunoasterea stabilitatii macroeconomice si a credibilitatii crescute a Romaniei pe plan european si international datorita eforturilor sustinute facute de actualul guvern, iar pe de alta parte marcheaza demararea marilor proiecte de investitii atat de necesare dezvoltarii pe termen mediu si lung si multiplicarii locurilor de munca.
sa evolueze macar Gaz Metan CFR, dar gazarii, ignorati pana in ultima clipa petrecuta in Banie, au dat imediat baza de la Depou pe cochetul "Municipal"
Bogdan Ungurusan, sosit de la "U" ... Ionut Rada, favoritul lui Marin Condescu, mai are de asteptat pana sa devina titular la Pandurii. ... Pandurii nu mai debuteaza in 2012 la Brasov, ci acasa, cu liderul Dinamo Bucuresti.
Dupa 1-0 ne-am taiat si nu ne-am regasit, de-abia pe final ne-am mai revenit si am avut sansa sa egalam la ocazia lui Nikolici. ... - Nu pot sa vorbesc la cald. ... Nu am izbutit sa remediem problemele din atac, insa lucrez la asta.
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. ... Ghinionul avea sa se transforme in noroc insa noroc la ocaziile lui Niculescu (5 si 13) si Cristea (12).
Pandurii a deplasat in curtea scolii tot lotul, insa pe terenul de bitum au intrat doar jucatorii cu sanse mici sa joace la Ploiesti.
Totul pare simplu la prima vedere, insa, dupa o declaratie facuta la "cald", dupa Adunarea Generala de la inceputul saptamanii trecute, de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spiritele s-au incins.
Componentii echipei CFR Cluj au primit trofeul Ligii I din partea LPF in cadrul unei festivitati care a avut loc, duminica seara, la stadionul "Dr. Constantin Radulescu", la finalul ultimului meci al sezonului, cu Steaua, scor 1-1.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. ... La standul lor mi-a atras atentia un urs superb, confectionat din blugi, care costa 60 RON.
Magda Marincovici) Sarmalute si supa cu carne fiarta reprezinta cauza certa a diagnosticului de sindrom hemolitic uremic in cazul celor doi bebelusi transferati, vineri seara, la Spitalul MS Curie, ne-a declarat in exclusivitate prof. ... Vineri seara, la Spitalul MS Curie au fost transferati doi bebelusi:
DEZBATEREA NATIONALA CONTINUA LA NIVEL REGIONAL Cum facem orasele mai atractive, mai functionale?
google-analytics.com