Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (7.73 secunde)
DIN DRAGOSTE: ... Insa numai prin Maitreyi descopera adevarata dragoste. Iar prin dragoste, se introduce in misterul sufletului indian. ... in dragoste pare nestiutoare ca un nou nascut si din prima noapte dovedeste a poseda o tehnica a imbratisailor care il umileste pa partener.
In weekend, ocupa-te de dragoste. ... La mijlocul saptamanii, pregateste-te de dragoste. ... Rac Saptamana care te asteapta iti va aduce popularitate, socializare, dragoste blanda, optimism si dorinte implinite.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Povesti de dragoste", pe care o puteti citi in continuare. ... Atatea sentimente pure si frumoase, atata dragoste intre oamenii din tara asta, incat frumosul si purul sentiment nu putea sa nu-si faca loc si in inimile oamenilor politici!
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia!
dragoste, uneori primejdie; - a aprinde- noroc in dragoste; ... - stinsa de tine- mari nenorociri, pierdere in dragoste, afaceri sau sport; ... visul acesta prevesteste dragoste, dar uneori poate prevesti si o primejdie;
Dupa perioada pe care am petrecut-o alaturi de ei, mai rar mi-au fost date sa vad dovezi de dragoste atat de reale. De-a lungul timpului am cunoscut multe cupluri a caror dragoste s-a erodat in timp sau s-a transformat in pura obisnuita.
Vreme de secole poetii si trubadurii au incercat mereu sa descrie si sa inteleaga ce se intampla in sufletul nostru atunci cand suntem raniti in dragoste. ... Ce se intampla atunci cand cineva este respins in dragoste?
Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii (Autoare: Gheorghe Mihaela) Vrei sa stii care sunt zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii? ... Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii: ... Va fi dragoste la prima vedere.
In aceste povesti de dragoste virtuale, misterul isi are inca de la inceput locul lui bine determinat.
Intr-un dictionar literar conceput de Ambrose Bierce la cuvantul dragoste se scrie:
De Dragoste", cu Horatiu Valentin Malaele si Adrian Naidin, pe 14 Februarie "De dragoste pentru iubita mea", "de dragoste animaliera", vestimentara sau, de ce nu, "de dragoste pentru guvern si pentru partid", indragostitul, cu nume predestinat parca, Horatiu Valentin Malaele, actor de geniu si jongler consacrat in zona emotiilor, va urca pe scena de Valentine’s Day pentru o declaratie de iubire pe versuri romantice, intr-o editie extraordinara a spectacolului "Sunt un orb".
Povestea de dragoste incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele. ... O dragoste interzisa ce-i va aduce, intr-un final, sfarsitul.
Dragoste. ... Dragoste. ... Dragoste. ... Tot in prima parte a anului parca sunteti deconectati cand vine vorba de dragoste. ... Dragoste. Pentru cupluri, primavara acestui an este punctata ca fiind una de aur.
Dragoste. ... Dragoste. ... Pana in luna aprilie, planurile de viitor neglijate vor fi actualizate si o poveste de dragoste este impinsa in plan secund. ... Dragoste. ... Dragoste.
Valeria Seciu, Maia Morgenstern, Gabriela Melinescu De ce a scris Emil Brumaru poezii de dragoste?
Pe de alta parte, se poate presupune ca Sforza ar fi interpretat drept dragoste incestuoasa, atentiile calduroase ale lui Alexandru al VI-lea pentru fiica sa.
Au trait o iubire pasionala, iar scrisorile prin care-si alinau dorul au ramas martore ale unei povesti de dragoste eterne. ... Se spune ca s-au stins din prea multa dragoste, neavand parte de acel final frumos ca in povesti.
Au insa un suflet insetat de dragoste si prietenie, sunt afectuosi, loiali si intelegatori. ... Au insa o fire afectuoasa, sunt atasate de familie, dornice de dragoste, generoase si receptive la problemele celor din jur. ... Au nevoie de dragoste, dar vor sa-si pastreze independenta.
- iubire arzatoare, necredinta in dragoste;
Conform acestuia, in dosarul sau se afla mai multe scrisori de dragoste, pe care i le-a trimis prietenei sale la inceputul anilor '70, atunci cand era in clasa a XI-a.
google-analytics.com