Cautare

776 de rezultate pentru "dragonul rosu" (8.85 secunde)
Franarea in ultima clipa Multi soferi au prostul obicei sa nu anticipeze ce se intampla in fata lor si franeaza cu masina brusc exact cand ajung langa semaforul care arata rosu, sau franeaza violent pana in spatele masinii din fata.
Desi nu ne place cA¢tusi de putin sa o recunoastem, una dintre problemele reale ale RomA¢niei, pentru care vom avea parte mai mereu de un stegulet rosu, este lipsa bunului-simt sau, mai pe sleau, mitocania care se manifesta la tot pasul.
Buhaescu 15 pen., Rosu 63 Echipele de start: ... Rosu (Dudea 88?), Iul. Rosu - Buhaescu (Tira 88?), Al. D. Pop (Bani 74?) Rezerve neutilizate:
Fie ca e vorba de trecut pe rosu, de condus fara centura sau de neacordat prioritate, orice sofer stie adevaratul motiv pentru care a fost tras pe dreapta.
- despre faza cartonasului rosu) Faza este discutabila, are acoperire regulamentara, ii doresc sa arbitreze in finala Champions League si il voi urmari daca va mai acorda rosu la o asemenea faza.
De la aceasta intersectie, traseul autostrazii urbane porneste spre nord pe un viaduct suprateran, traverseaza denivelat B-dul Iuliu Maniu in zona intreprinderilor Turbomecanica si I.N.M.T., apoi coboara la sol spre comuna Rosu.
Demn de mentionat ca in RASSM i s-a spus limbii pe nume, dupa cum reiese din paginile saptamanalului Plugarul rosu din 21 august 1924 (ce aparea din 1 iulie): ... Plugarul rosu, Moldova Socialista, Comsomolistul Moldovei, Moldova literara, Octombrie, Scanteia leninista.
In fapt, consilierii sustin ca viceprimarul din Petrila ar fi fost cu masina primariei la manifestarile de strada, pe care ar fi arborat drapelul rosu PSD si considera acest fapt un abuz in serviciu. ... Totodata, viceprimarul neaga ca ar fi arborat la geamul masinii steagul rosu al PSD:
O atentionare de calatorie a fost emisa de catre Institutul de Meteorologie si Hidrologie pentru perioada 28-29 decembrie 2014 in ceea ce priveste intrarea in vigoare a unui cod rosu de ninsori, precum si a unui cod galben de vant puternic valabil in special in estul tarii.
Inflamatia face ca mici vase de sange din conjunctiva sa se inchida la culoare, transformand albul ochiului intr-o tenta de roz sau rosu. ... Daca ochiul devine brusc rosu, dureros, si sensibil la lumina, consulta imediat un medic.
rosu si verde, care se aprindeau alternativ, dar niciun obiect solid. Sus un rosu adanc, foarte inchis, iar jos un verde crud, nenatural.
iar oul acela alb-violet, inainte de a disparea, isi vira culoarea spre rosu-portocaliu.
Cealalta era de culoare crem, aproape lamaiu, cu acoperisul rosu si construita din materiale cum martorul nu vazuse pe Pamant.
A doua gafa a fost legata de dorinta democratilor ca judetul Galati sa nu mai fie catalogat un judet rosu.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a apreciat vineri ca in aceasta vara PSD va incerca "sa vopseasca in rosu PNL", aratand ca s-a ajuns ca nici macar ficusii din biroul premierului sa nu fie mutati fara acordul PSD, transmite corespondentul Mediafax.
Liderul democrat Emil Boc considera ca, in urma votului la motiunea de cenzura, a fost refacut patrulaterul rosu in jurul premierului Calin Popescu-Tariceanu. ... De aceea, teama de deconspirare ii anima pe toti din patrulaterul rosu", a declarat Boc vineri intr-o conferinta de presa.
Dupa marea de rosu de la Bucuresti, cand PSD-ul si-a prezentat candidatii, Constanta a urmat ieri exemplul.
"Au spus ca nu sunt evidentiate cele trei culori ale Ungariei, rosu, alb si verde pe afise si nu sunt dispuse conform steagului acestei tari. ... Potrivit sesizarii, afisele electorale ale UDMR Cluj combina culorile rosu, alb si verde si contin denumirea "Kolozsvar" pentru Cluj-Napoca, folosita in timpul ocupatiei horthyste.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei.
Interesant este faptul ca, desi ordinul de pensionare a venit din luna decembrie a anului trecut, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al institutiei constantene, Marius Rosu, sefii sai de la Bucuresti nu stiau nimic despre acest lucru.
google-analytics.com