Cautare

84 de rezultate pentru "divortul" (6.30 secunde)
Lui Sorin Oprescu ii face din nou ochi dulci candidatura la presedintie Jocul de-a candidatura la presedintie care se poarta in USL, divortul vizibil dintre Antonescu si Ponta, primul inca, in mod oficial, candidat la presedintia Romaniei, l-a determinat pe Sorin Oprescu sa-si arate din nou disponibilitatea pentru fotoliul din Cotroceni.
In sfarsit, pana la divortul partenerilor din USL, poate n-ar fi rau ca analistii sa se concentreze si pe noile cupluri care se formeaza in atat de mondena lume politica de la noi.
In zadar, insa, divortul politic neputand fi evitat. Scena politica din Romania a oferit un spectacol de instabilitate guvernamentala cetatenilor, formatiunea liberala optand pentru un viitor in opozitie, atacand fostii aliati si refuzand sa valideze membrii noului Executiv, in raport cu o guvernare pe care mai ieri a girat-o.
Cand sistemul informal a devenit adevaratul gestionar al societatii si economiei, s-a produs divortul intre societate si politic. Acum suntem in exact aceeasi situatie.
actul de identitate in copie, copie legalizata dupa actul de proprietate, de concesiune sau de locatie al imobilulului sau locuintei pentru care se ia sistemul de incalzire, actul autentificat prin care proprietarii sau coproprietarii isi dau acordul pentru lucrare si copia dupa documentul care atesta o situatie particulara, si anume casatoria, divortul, desfacarea casatoriei, schimbarea numelui.
• In 2008, dupa divortul de omul de afaceri, Mihaela Radulescu a trimis o scrisoare presei, in care vorbea despre amenintarile formulate de fostul sot la adresa ei si a copilului lor.
Viata Mihaelei Radulescu a fost in atentia presei in mai multe randuri in anul 2009, dupa divortul sau de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.
Dupa moartea mamei sale, dar si dupa divortul de sotie, Mihai Nesu s-a inchis intr-o manastire, sperand ca, astfel, isi va gasi linistea si ca va iesi din depresie.
• Nedelcu Visterineanu, unchiul Adinei Visterineanu, fosta sotie a impresarului bataus Marcel Prodan, a povestit, in exclusivitate pentru Libertatea, in ce relatii au ramas nepoata lui si Marcel, dupa divortul acestora din 2011.
Marina Almasan si Victor Socaciu au reaprins razboiul care parea sa se fi terminat odata cu divortul cu scandal si procesul care a tinut prima pagina a ziarelor.
Moartea lui Gyuri Pascu la doar 55 de ani a socat intreaga Romanie Din Revista TEO aflam ca Monica Anghel a declarat la Antena 3 ca divortul de fosta sa sotie l-a afectat pe IOAN GYURI PASCU.
In plus, si divortul de fosta lui sotie, Daniela, in 2010, i-a afectat bugetul lui Ioan Gyuri Pascu. Judecatorii decideau ca artistul trebuia sa plateasca lunar o pensie alimentara de 3.000 de lei.
Nici macar divortul. E despartit de sotie, dar fara consemnarea oficiala a despartirii celor doi soti. Doctorul Tomkin ii da un sfat bun, valabil pentru oricine din viata reala, nu doar pentru un personaj dintr-un roman:
www.libertatea.ro informeaza: Dupa o relatie de 25 de ani, dintre care 22 au fost casatoriti, Dana Savuica si Razvan Stanciu au decis sa puna capat mariajului si sa o ia pe drumuri separate.
Divortul de politica si de politicieni este inevitabil. Dar cui ii pasa, cata vreme nimeni nu raspunde pentru halul in care a ajuns tara asta dupa 23 de ani de "reforme liberale"...
Cum arata cea care ar fi provocat divortul lui Putin Odata cu despartirea de sotia sa Lyudmila, presedintele rus Vladimir Putin va deveni primul lider de la Kremlin care divorteaza in timpul mandatului, dupa Petru cel Mare.
People precizeaza ca niciunul dintre ei nu a cerut divortul si nici o separare legala. Ultimii trei ani au fost dificili pentru cei doi actori.
Dupa divortul de Romanita, Iovan a bifat multe aventuri, dar a avut si o relatie serioasa cu doctorita Mihaela Steriu.
"Eu cred ca Iulia probabil voia sa ascunda, prin caracterul ei divortul parintilor. Era la fel de religioasa si in scoala generala, toti colegii observasera asta", povesteste o colega.
Relatia cu Anastasia a intervenit la scurt timp dupa divortul lui Damian de Jennifer, cea de-a doua sotie, impreuna cu care a locuit 6 ani.
google-analytics.com