Cautare

33 de rezultate pentru "dicu" (3.11 secunde)
Dupa ce va pleca, vom angaja alta persoana pentru ca noi suntem o comuna care se extinde foarte mult", a precizat primarul Alexandru Dicu.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Astfel, la Bacau va candida Ionel Paler, la Botosani - Liviu Campanu, la Iasi - Traian Dobre, la Neamt - Serban Stratila, la Dambovita - Gabriel Plaiasu, la Prahova - Nicolae Alexandri, la Vaslui - Dan Marian, la Olt - Jenei Popilau, la Bihor - Radu Tarle, la Bistrita-Nasaud - Valer Bindea, la Cluj - Marius Nicoara, la Maramures - Pamfil Berceanu, la Salaj - Dorel Oros, la Brasov - Aristotel Cancescu, la Sibiu - Gheorghe Dicu, la Ilfov - Marian Petrache.
La unele dintre proiecte ne-au ajutat si cei de la Ford", a spus primarul comunei Malu Mare, Alexandru Dicu.
La Carcea a ramas primar Valerica Pupaza, la Podari - Constantin Gheorghita, la Malu Mare - Alexandru Dicu, la Bucovat - Vasile Constantin.
Prioritatea numarul unu ar fi un proiect de asfaltare a satului Preajba (avand in vedere ca este o zona turistica), la care s-ar adauga extinderea sistemului de canalizare", a afirmat, la randul sau, Alexandru Dicu, primarul comunei Malu Mare.
Alta societate unde Enryko este asociat este Taxi Continental SRL (45%), alaturi de Adinel Ilinca (45%) si Georgeta Dicu (10%).
Alta societate unde Enryko este asociat este Taxi Continental SRL (45%), alaturi de Adinel Ilinca (45%) si Georgeta Dicu (10%).
Dicu. In celelalte meciuri s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Constructorul - Dinamyk Junior 3-1, Constructorul - Dinamyk 2-3, Dinamyk - Dinamyk Junior 1-0.
Lucian Ionescu, Bianca Popescu, Vlad Trifas, Dana Marineci, George Lepadatu, Cosmin Pana, Vladimir Purdel, care, alaturi de experimentatii actori si profesori Paul Chiributa si Adrian Titieni, isi impletesc vocile cu interventiile muzicale semnate de Stelică Muscalu. Regia de studio: Janina Dicu, regia tehnica: Vasile Manta, redactor: Domnica Tundrea.
Andrei Dicu) Candva, un arhitect spunea ca arhitectura unui popor sau a unui oras, privita cu ochii sufletului, dar mai ales citita cu cei ai mintii, iti poate vorbi despre cultura si istorie, despre sensibilitati proprii sau influente straine, despre societate si despre viata insasi.
Regia de studio: Janina Dicu. Regia de montaj: Monica Wilhelm. Sound design: Madalin Cristescu. Redactor si coordonator de proiect: Crenguta Manea.
Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com