Cautare

6761 de rezultate pentru "detasari craiova 2009" (3.25 secunde)
Conducerea Complexului Energetic (CE) Craiova spune ca pretul carbunelui cumparat în prezent de la SNLO este cu 30% mai mare fata de costul de productie.
O firma italiana contractata de Ministerul Transporturilor a propus modernizarea liniei electrice de cale ferata care deserveste ruta Craiova - Calafat.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati. ... Din septembrie ar urma sa plece acasa 91 de oameni din acele centre, dar li se da posibilitatea sa lucreze in Craiova.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
O aeronava Boeing 737 a companiei aeriene Jet2.com a aterizat ieri pentru prima data la Craiova, aducand din Marea Britanie si Germania aproximativ 100 de ingineri si alti specialisti.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Proiectul de buget va fi discutat luni în plenul Senatului, varianta votata urmând sa fie trimisa Ministerului Finantelor, pentru a fi inclusa în bugetul de stat pentru 2009.  Bani multi pentru nasuri fine La capitolul investitii si dotari sunt prevazute 15 aparate de purificare a aerului, la suma de 150.000 de lei, precum si un echipament complex de filtrare, climatizare si ventilare a aerului, în valoare de 250.000 de lei.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Daca evenimentul de Craciun a costat 69.100 de lei, pentru cel de Revelion, Primaria Craiova a cheltuit 82.906 lei. ... "Pentru organizarea spectacolului de Craciun din 25 decembrie, municipiul Craiova a incheiat contracte de colaborare cu urmatorii artisti:
Studiile primare, gimnaziale si liceale mi le-am facut in orasul natal, pentru ca, din 1989 sa devin student al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova. ... Am terminat facultatea in anul 1994, cu o licenta in romana-engleza, iar in 1995 masterul in literatura romana in cadrul Universitatii din Craiova.
Compania sustine totusi ca investitiile promise la Craiova ramân în picioare. ... Aflat la început de drum în România, dupa ce a cumparat fosta fabrica Daewoo de la Craiova, Ford precizeaza ca, în cazul în care recesiunea va afecta dur piata autoturismelor, îsi va revizui politica investitionala din România.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare.
"50 de ore vom ramane in oras si vom fi alaturi de publicul din Craiova, care va putea pune intrebari despre ce inseamna munca in televiziune", a declarat Elena Stirbescu, unul dintre autorii si realizatorii proiectului Caravana TVR 50.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
google-analytics.com