Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (4.98 secunde)
255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, statul acorda despagubiri doar in baza unui pret de referinta, care - cel putin teoretic - elimina speculatiile cu terenuri.
In mod paradoxal timp de aproape 7 ani nu s-a reusit rezilierea acestui contract pe motiv ca Romania ar fi trebuit sa plateasca firmei americane despagubiri de sute de milioane de euro, 500 de milioane de euro plus TVA conform fostului ministru Gheorghe Dobre sau 800 de milioane de euro plus TVA conform doamnei ministru Anca Boagiu.
Cum compania este asigurata de o firma specializata, Samsung va primi 40 milioane de $ despagubiri. Samsung s-a acoperit in acest fel intr-o oarecare masura, caci liniile de productie nu vor intra in regim de functionare maxim decat in cateva saptamani.
Senatorul FIFOR MIHAI-VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Romania si inundatiile - diguri sau despagubiri", pe care o puteti citi in continuare.
Acum doi ani aveam 62 de procese pe care statul roman le-a pierdut la Curtea Europeana, iar in ultimele doua luni si jumatate Romania a pierdut un milion si jumatate de euro cu titlul de despagubiri pe care trebuie sa le achite celor 12 persoane care s-au adresat Curtii Europene.
Rusia ii va plati Georgiei despagubiri pentru atrocitatile si jafurile din timpul razboiului din 2008. Moscova are obligatia sa plateasca despagubirile in decurs de 3 luni.
Romanii a caror sanatate este afectata de calitatea proasta a aerului, precum cei care sufera de astm, vor putea da statul in judecata ca sa ceara despagubiri.
Aceasta vegetatie este consumata de animale. ... Ei ar trebui sa primeasca niste despagubiri rezonabile, esalonate, ca rezervatia sa nu fie blocata, dar nici ei sa nu ramana cu ochii in soare, ca nu este corect.
Asta inseamna ca, in caz de izbucnire a unui focar de pesta in exploatatie, nu vor primi despagubiri".
Nu e pacat sa duc astfel de animale la abator?“, l-a întrebat un investitor din Olt pe ministru.
De asemenea, directorul executiv al patronatului a mentionat ca s-a solicitat ANSVSA sa alinieze legislatia romana la cea europeana, astfel incat, in situatia in care apar focare de pesta porcina, sa beneficieze de despagubiri si cei care au renuntat la vaccinarea efectivelor de animale din complexe.
Am avut complexe de crestere a animalelor, iar acum crescatorii de animale se numara pe degete.
Valoarea primei transe primite la sfarsitul anului 2009 a fost de 15 lei pe cap de animal, acum urmand a se plati cate 14 lei pentru fiecare dintre cele 394.989 de animale inscrise in documente.
Oricum ar fi, taranul este nevoit sa renunte la stilul de viata morometian, la bufetul unde bea pe datorie si sa se apuce de crescut animale de rasa si sa ridice ferme occidentale.
- Animale de companie ar mai exista in viitorul utopic pe care vi-l imaginati? ... Avem o tara plina de animale abandonate si inca se cumpara de la pet shop-uri.
Mainile lor noduroase, cioturi inchircite de carat greutati la animale, cu sacul, de la camp. ... Duc cu ele busuioc, iconite ieftine pentru cumatre si vecini, agheazma pentru casa si animale.
Consilierii solicita, de asemenea, cercetarea cauzelor pentru care au murit atat de multe animale in Gradina Zoologica Bucuresti, in ultimii 2 ani si imputarea costurilor de achizitie si intretinere a acestor animale celor direct responsabili de moartea lor.
În prezent, Gradina Zoo Slatina este inchisa publicului, dar mai exista cateva specii de animale si pasari. ... De asemenea, se intentioneaza aducerea a 22 de specii de animale salbatice, totul, pe o suprafata de cinci hectare, fata de cele trei hectare pe care este aceasta amplasata.
"Ca in fiecare an, in Valu se face deschiderea sezonului de pasunat, datorita faptului ca in comuna avem foarte multi crescatori de animale", a explicat Florin Mitroi, adaugand ca astfel crescatorii de animale au ocazia sa isi prezinte atat animalele, cat si produsele obtinute de la acestea.
"Atelajele ce se vor deplasa pe arterele municipiului Craiova, in zonele in care este permis accesul acestora, vor fi dotate obligatoriu cu dispozitive de retentie a dejectiilor animale".
google-analytics.com