Cautare

83 de rezultate pentru "depresia" (3.56 secunde)
In plus, miscarea si implicit mersul pe bicicleta scad riscurile de aparitie a unor boli de natura psihologica, precum depresia.
Potrivit unui studiu de specialitate facut la Universitatea din Goteborg, Suedia, exista o legatura directa intre boli ca depresia, anxietatea si insomnia si folosirea intensiva a Internetului.
Si atunci sigur te apuca depresia. Cred foarte tare in Cel de Sus, nu cred ca El te lasa vreodata, ca n-am cum sa nu fiu optimist.
Am tinut servetelul in buzunar un an, pana cand m-a lovit depresia in fata blocului de la Lizeanu, unde stateam.
Filmul spune povestea vietii lui Elton John, incepand cu anii pe cand era un geniu la Academia Regala de Muzica, pana la parteneriatul influent si de durata cu Bernie Taupin, dar si luptele sale cu depresia, abuzul de substante si acceptarea orientarii sexuale.
Teama sau simptomele exagerate pot apartine, de asemenea, unei alte boli psihiatrice, cum ar fi depresia, schizofrenia sau tulburarea de somatizare.
- In 2020 depresia va fi a doua cauza de mortalitate dupa bolile cardiovasculare; - Una din 4 persoane sufera de o tulburare de anxietate (fobie, panica, teama de a vorbi in public);
Sevrajul poate promova depresia Unii oameni devin deprimati si experimenteaza simptome precum cele asemanatoare gripei, atunci cand intra in sevrajul provocat de cafea.
in timp poate aparea si depresia. Ne lipseste inca educatia sanitara; desi sexul, sub aspectul lui pornografic, este prezent peste tot in mass-media, informatiile medicale legate de viata sexuala, de importanta efectuarii periodice a unui consult medical, nu prezinta interes prea mare si nu sunt in consecinta promovate.
Depresia e foarte frecventa si o consecinta a afectiunilor neurologice. Un pacient depresiv este un pacient cu un stil de viata mai putin sanatos, care are tendinta de a neglija un tratament preexistent.
Terapia cu papusa este un instrument care atunci cand este folosit corect ca metodologie, permite reducerea unor probleme mentale si de comportament, cum ar fi vagabondajul, agitatia, anxietatea, depresia, apatia si tulburarile de somn.
Alte riscuri sunt obezitatea, depresia, palpitatiile. Fii calma! Mai bine sa ai o inima sanatoasa. Fii politicoasa. Daca esti intr-un loc aglomerat si cineva isi face loc cu coatele, incerci sa te porti civilizat si sa nu ripostezi.
obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare, depresia. De altfel, nervozitatea, anxietatea, insomniile sunt probleme la ordinea zilei in randul populatiei actuale. Si totul porneste de la stres - dusmanul societatii moderne, care este vinovat de insomnii, dureri musculare, migrene, tulburari digestive, oboseala cronica, nervozitate, anxietate, lipsa energiei, stari depresive.
uleiul de ghimbir - fiind un ulei esential - amelioreaza depresia, stresul, ametelile, nelinistea si anxietatea. Impotenta: ghimbirul este util si pentru sanatatea barbatilor, nu doar a femeilor.
Miron Bogdan atrage atentia ca "BPOC se conjuga cu bolile cardiovasculare, in primul rand cu bolile coronariene, dar si cu accidentul vascular cerebral, cu diabetul zaharat de tip II, cu miopatia, cu osteoporoza, cu depresia, cu boli care sunt inductoare de multa suferinta in populatie.
Activitatea fizica regulata este modul prin care se poate imbunatati starea de sanatate si prin care se pot preveni boli grave cum sunt bolile de inima, hipertensiunea arteriala, accidentul vascular cerebral, diabetul zaharat de tip 2,obezitatea, starile de anxietate, depresia, cancerul de san, colon si cancerele aparatului reproducator feminin.
Aceasta poate fi stresul, plictiseala, depresia, folosirea mancarii ca o recompensa. Faptul ca meniul este alcatuit in principal din produse de tip "fast food" pentru ca persoana respectiva nu stie sa gateasca - modificarile obiceiurilor alimentare trebuie sa se faca gradat.
Dependenta de dorinte, frica, depresia si supararea atrag gelozia. Orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric poate provoca un rau atat siesi cat si unui alt om.
Aproximativ din anul 1993, Gabriela a inceput sa aiba probleme grave de sanatate, de ordin psihic, despre care am aflat si noi, colegii, iar depresia suferita ceva mai tarziu s-a suprapus peste afectiunea initiala.
Depresia este o boala cat se poate de serioasa si, netratata, poate sa duca la moarte. Oamenii se imbolnavesc si fizic (organismul este din ce in ce mai slabit) sau chiar ajung la sinucidere.
google-analytics.com