Cautare

3416 de rezultate pentru "daniliuc tudor omor in comuna tudora" (4.76 secunde)
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Deputatii si senatorii s-au vazut nevoiti sa-si suflece manecile si sa completeze noile formulare care trebuie sa contina date despre bijuterii, conturi, case si, in premiera, despre afacerile pe care le-au derulat cu statul.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
In ultimii ani, doar primarii dornici de colectarea unor taxe mai mari au alocat bani pentru PUG-uri noi.
Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
Dupa ce si-au aruncat zile in sir reprosuri, autoritatile locale si centrale s-au asezat ieri la aceeasi masa pentru a discuta problemele intampinate in reconstructia Noului Rast.
Astfel, legea prevede faptul ca ridicarea unei comune la rangul de oras este conditionata de o populatie minima de 10.000 de persoane, dar si de existenta instalatiilor de incalzire centrala in cel putin 35% dintre locuintele din localitate.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
PNG este un exemplu foarte bun in acest sens.
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna. ... Tot pentru copii, mai bine zic pentru incalzirea unitatilor de invatamant din comuna, administratia locala din Saraiu vrea sa achizitioneze instalatii pentru producerea energiei electrice.
Comisia parlamentara a revolutionarilor din 1989 are in componenta urmatorii parlamentari: ... Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Comuna Sadova este in pericol de a pierde un proiect in valoare de un milion de euro pentru alimentarea cu apa a localitatii pentru ca firma care se ocupa de lucrare nu a gasit pana in prezent apa potabila.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda. Aceasta actiune a avut loc datorita secarii fantanilor in partea de nord a localitatii pe cote mai inalte, in proportie de 50-60 %.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. Istoria lui este simpla si in acelasi timp complicata.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. Istoria lui este simpla si in acelasi timp complicata.
Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. ... In rest, pe liste se gasesc in proportie de 50% actualii parlamentarii PRM, multi dintre ei controversati.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
google-analytics.com