Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (7.43 secunde)
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Calcule in Grupa D, grupa Romaniei de calificare la Cupa Mondiala Seara de marti ne va aduce mai aproape de Rio sau ne va indeparta de o posibila calificare in functie de rezultatul meciului Olanda-Romania, dar la fel de importanta este si partida dintre Turcia si Ungaria.
Olanda s-a impus fara probleme asigurandu-si in buna parte biletele pentru Cupa Mondiala din 2014, intr-o grupa in care Turcia a incheiat la egalitate cu Ungaria, 1-1, iar Estonia a dispus de Andora, 2-0, intr-o confruntare de palmares.
Reghecampf i-a adus Stelei titlul cu numarul 24, dupa 7 ani de seceta, si Contra a castigat Cupa Romaniei, dupa 18 ani in care Petrolul n-a mai vazut niciun trofeu.
Cupa Equestria, aflata la a treia editie consecutiva, si Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat de asemenea la a treia ediție consecutiva.
Singura data in ultimii 20 de ani cind Steaua a fost eliminata, desi a fost favorita, s-a intimplat in 2001, in Cupa UEFA, 1-2 si 1-1 cu elvetienii de la St.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
titlul si Cupa Romaniei. Am trecut la urmatoarea etapa. Este un pas foarte important. Stiam ca avem valoare sa trecem de Legia.
Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Reprezentativa Romaniei si-a asigurat prezenta la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a incheiat pe locul doi in grupa D a preliminariilor din zona Europa.
Pentru a demonstra asta, ii stau la dispozitie partidele de campionat cu Valenciennes si Toulouse, plus una din Cupa Ligii cu Bastia, asta dupa ce, usor accidentat, a ratat deplasarea de azi de la Guingamp.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
La individual compus, Larisa s-a clasat prima cu un total de 57,932 puncte (14,766 la sarituri, 14,400 la paralele, 14,100 la barna, 14,666 la sol), fiind urmata de americanca Elizabeth Price (57,365) și italianca Vanessa Ferrari (56,633).
16 octombrie Nationala Romaniei si-a asigurat prezenta la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a incheiat pe locul doi in Grupa D a preliminariilor din zona Europa, dupa Olanda, dar inaintea Ungariei si Turciei.
1 iunie Petrolul Ploiesti a castigat pentru a treia oara in istorie Cupa Romaniei, invingand CFR Cluj, in finala, cu scorul de 1-0.
Adolescenta era inca eleva de liceu si participase la Cupa Mondiala de biatlon pentru juniori. "Lumea biatlonului plange moartea tinerei Julia Pieper, de un talent promitator.
In plus, la Steaua se va incheia un ciclu la vara, o perioada de trei ani in care cei mai multi jucatori care sunt acum la ros-albastri au jucat impreuna si au reusit sa castige un campionat, o Cupa a Romaniei si o Supercupa, dar care isi pot trece in palmares si eventul in 2014!
Dupa sapte ani de controverse, greve si demonstratii violente, Cupa Mondiala a demarat cu o victorie a gazdelor, iar samba a pornit pe strazile din Sao Paulo.
Marti 1 iulie sunt programate ultimele doua meciuri din optimile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie) :
google-analytics.com