Cautare

30077 de rezultate pentru "cum trebuie sa procedezi" (3.72 secunde)
Povestea unei tinere care a slabit 60 de kilograme fara nici un efort, fara sa renunte la alimentele preferate si fara sa apeleze la produse de slabit sau la interventii chirurgicale, convinge imediat ca exista cu adevarat Dieta-Minune.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele. Am facut deja o analiza si pot sa va spun ca estimarile noastre initiale au fost contrazise.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari!
Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari!
Daca Romania ajunge sa parcurga o criza alimentara ar fi culmea nenorocirii. ... In general, sunt cresteri, avem statistici, dar cea mai importanta chestiune este legata de cum se intampla pe glob, in marile zone producatoare de produse agricole, fenomenele climatice.
Sa luam cu inceputul. ... Parintii erau intr-o croaziera pe mare si, cine stie cum, m-am nascut la 7 luni. ... Nu am de unde sa stiu. ... Vremurile erau tulburi, banii aveau valori relative, ca si astazi, si mergeam in piata cu ea si o auzeam cum comenteaza:
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si aduca efectele. Am facut deja o analiza si pot sa va spun ca estimarile noastre initiale au fost contrazise.
Candidatii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa faca fata unei provocari inedite dar si unui stres suplimentar, pentru ca trebuie sa-si faca o campanie paralela cu cea a partidului din care fac parte, forta formatiunii din care face parte candidatul devenind o conditie necesara, dar insuficienta pentru castigarea fotoliului de sef al Consiliului Judetean.
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Ne invita sa-l descoperim, sa ne dam seama ca dragostea poate fi si asa.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta.
Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi.
Exista o posibilitate ca dupa mastectomie si indepartarea ganglionilor de la subrat, ca urmare a sectionarii vaselor limfatice si dereglarii circulatiei limfei, bratul respectiv sa se umfle, acumuland limfa.
Chiar povesteste ca unul dintre profesorii cu care lucra a spus la un moment dat, dupa o operatie ca daca ar fi sa i se intample ceva, singurul pe mana caruia s-ar da fara regrete ar fi doctorul Ioani.
Adaptarea nu e posibila, intrucat ambele persoane sunt foarte independente, nici una nu este dispusa sa accepte compromisuri, sa se adapteze dupa cealalta. ... Relatia pare sa fie doar de suprafata;
"Un partid serios nu accepta sa-i fie atacat liderul fondator"'. ... Bine, sunt pasi tactici care intotdeauna pot sa afecteze. ... asta a fost un lucru bun si aici poate fi apreciat si aportul personal al lui Geoana, si in general modul cum a lucrat PSD-ul.
- credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui - halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista);
Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20! Intr-un interviu pentru RFI Romania, ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, spune ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie "periat", iar Franta este interesata de privatizarile care au loc acum.
google-analytics.com