Cautare

27086 de rezultate pentru "cum fac bani" (3.47 secunde)
Ma gandesc ca in ultima luna a campaniei electorale, timpul este foarte scurt si prefer sa ma intalnesc cu cetatenii, sa vorbesc cu cetatenii, sa fac ceva pozitiv decat sa ies in mass-media, in dezbateri, cu contracandidati care, dupa parerea mea, nu au nici o sansa de izbanda.
In alte tari, cum ar fi China, jocurile sunt complet interzise, insa pentru cei potenti financiar, Macao reprezinta o alternativa comparabila cu Orasul Luminilor. Totusi, cum poate aceasta activitate recreativa sa se transforme intr-un cosmar pentru unii oameni?
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BERBEC: ... BANI:
Primii bani au fost Dimitrie Ghizdavat, Hamza si Barbul Craiovescu (1 aprilie 1492). Ultimii doi bani ai Craiovei au fost banul Bulucea si banul Solomon. Rauvoitorii spun ca aceasta ultima perioada a celor doi bani nu face nici doi bani.
Cum-necum, aceste spatii trebuie construite pentru a acomoda fluxurile comerciale, depozitarea si necesarul de spatii industriale. Aici pur si simplu Romania va asista cum ii vin investitiile de sute de milioane de euro.
Si scriu acum (nu ca altfel as uita cumva asta) tot in vis o singura data am refuzat sa fac sex cu o femeie desi mi-o doream la nebunie. ... Am provocat o cearta, ma priceapeam sa o fac, la urma urmei stiam ca era geloasa de felul ei.
ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012!
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea: ... Intr-o lume nimicita de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-stiu-cum, intr-o lume macelarita de prostie si incultura, singura solutie pamantean-tamaduitoare ar fi lumina Spiritului.
De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli.
Fie ca este vorba de bani, de dragoste sau de succes in plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! ... Zodiile norocoase la bani Gemeni Ar trebui sa te bucuri de fiecare clipa in doi.
Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze. ... - cum cred ca sunt eu: ... cum sa stiu eu astazi, repet, de stanga, de dreapta, pro-Basescu, anti-Basescu, ca presedintele Romaniei, al tarii mele, lucreaza pentru Romania si pentru romani;
Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune. ... Pentru dezvoltarea resurselor umane, stiti cati bani sunt alocati de la UE pentru reconversie profesionala, pentru...:
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
O tara care cere bani cu imprumut, o tara care nu poate plati pensiile este o tara de mana a doua - spui tu cu o nesimtire care sfideaza orice stupoare. Nu tara a cerut bani cu imprumut, domnule Basescu, ci tu.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile unei ordonante promovate de guvern, primariile vor primi bani incepand cu 2011 pe principiul scaderii continue a datoriilor din anul precedent. ... cine a avut bani!. ... de unde au avut bani anumite primarii?
- Cum si cand a inceput povestea Moshe & Mordechai? ... - Se mai fac si alte confuzii in ceea ce va priveste? ... Unii bloggeri fac bani din publicitate pe site... - Foarte bine ca fac. ... Nu mi-am propus, cel putin pana acum, sa fac bani din ceea ce scriu acolo.
Cum l-au scris? ... Mai multi bani vin dinspre impozitele indirecte, adica din accize si TVA. ... Care cum se calculeaza acum? ... Si asa, bugetul pierde bani, consumatorii platesc produsele cat nu fac, iar oficialii cauta alte taxe si impozite pentru a acoperi golul din buget.
Au existat voci, cum ar fi cea a lui Crin Antonescu, care s-au opus vehement proiectului, precum si pozitii mai nuantate, de exemplu cea a lui Tariceanu, care sustineau o analiza atenta, "nefacuta in graba", a propunerii.
google-analytics.com