Cautare

61286 de rezultate pentru "crima din calimanesti" (7.00 secunde)
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august.
actiune, aventuri, crima, drama Filmul se bazeaza pe fapte reale, avandu-l in centru pe Attila Ambrus, un maghiar din Romania, nascut in Miercurea Ciuc si fugit in anii 1980 din tara.
Ulterior s-a propagat, prin intermediul Internetului, in intreaga lume, din Canada pana in Australia, fiind tweet-uit chiar si in Orientul Mijlociu.
Trebuie sa recunosti ca ai fost ajutat de oamenii din jurul tau, pe care i-am format si care au ramas la fel si si-au educat copiii sau ginerii. ... Dar vezi ca pe unii i-ai cam scapat din mana;
Din ce domenii iti selectezi prietenii? ... Nici castinguri nu se mai fac, din pacate. ... - Universitatea de Drama si Cinematografie, Bucuresti (1994 - 1998), la clasa profesorului Grigore Gontapar Din 1998 - angajata a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti Piese in care a jucat:
Socrul unui politist craiovean de la Crima Organizata a ajuns in spatele gratiilor sub acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit echivalentul a aproape 4.000 de euro pentru a "aranja"
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Cu o zi inaintea votului, premierul a anuntat ca i-a inmanat lista presedintelui Jalal Talabani, care a aprobat propunerile inaintea votului din Adunarea Nationala. ... Cabinetul este alcatuit din 32 de ministri si pana la patru vicepremieri, potrivit Associated Press.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Foarte multi politisti s-au grabit sa ceara in aceasta primavara pensionarea anticipata, pentru a nu pleca din politie cu mana goala, ci cu o suma deloc de neglijat. ... Bica, deja la pensie Primul pe lista pensionarilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj este comisarul-sef Gheorghe Bica.
Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i-a entuziasmat pe tinerii liberali, la o reuniune de la Mamaia, cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".
dr Carol Stanciu, din Iasi, si publicat in Viata Medicala: "Cunoscut din antichitate, comportamentul de tip Hybris era socotit o crima contra societatii si pedepsit ca atare. ... Din toate aceste pricini enumerate pana aici, incompetenta sa devine un pericol public.
Si, ca din intamplare, mai mult sau mai putin tangential, in dosarul dat, cine stie cum, publicitatii, apar si doi cunoscuti parlamentari PSD: ... Undeva, la capitolul "se pare" sau "probabil", iese din palarie si numele primarului Mazare al Constantei.
Deputatii europeni pledeaza pentru o crestere graduala a accizelor pentru tigarete si alte produse din tutun. ... Totodata, ar trebui sa se tina seama si de necesitatea de a combate contrabanda din tarile terte si crima organizata, precum si de crearea si extinderea spatiului Schengen.
Seful securitatii Forumului Economic Mondial de la Davos, Markus Reinhardt, a fost gasit mort inn camera sa de hotel cu o zi inainte de inceperea intalnirii anuale a celor mai importanti oameni din business si politica de la nivel mondial, potrivit oficialilor cantonului elvetial Grison, informeaza WSJ, citat de Money.ro.
50 de ani de la crima comisa la Dallas! O zi ramasa din pacate in istoria tragediilor politice! Un mare presedinte, curajos si vizionar, care din pacate nu a avut niciodata timp sa-si implineasca visul!
Cand Amarylis Coltraine, politist cu experienta, este ucisa cu propria arma, pentru Eve ea nu este o victima oarecare din breasla ei, ci devine un caz pe care promite ca-l va rezolva cu orice pret.
Filmul Criminal, in regia lui Ariel Vromen, avandu-i in distributie pe actorii Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Kevin Costner, Gary Oldman, Gal Gadot, a intrat deja in cinematografele din Romania datorita distribuitorului Freeman Entertainment. ... actiune, crima, drama Durata:
Astazi, la ora 19.30, va avea loc avanpremiera filmului Money Monster (Masina de bani) la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City.
google-analytics.com