Cautare

372 de rezultate pentru "clasamentul" (2.57 secunde)
Altfel spus, AJF Dolj trebuie sa aiba un Birou Executiv care sa valideze clasamentul final al Ligii a IV-a.
Canadianca Lori Fung a fost cea mai bine clasata sportiva care nu venea din Europa sau Asia in 1983, dar locul ocupat de ea in clasamentul general a fost al 23-lea.
Victoria obtinuta duminica, in Marele Premiu al Canadei, ii aduce pilotului britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nu numai primul sau triumf in 2012, ci si pozitia de lider in clasamentul pilotilor.
A contat locul in clasamentul mondial La individual, selectia s-a facut avand drept criteriu locul ocupat in clasamentul mondial de sportive.
Romanul a coborat pe locul cinci in clasamentul IBF al categoriei supermijlocii, dupa ce a pierdut titlul mondial in meciul cu Carl Froch, dar presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat ieri, la Radio GSP, ca, desi Lucian nu mai este intre cei care pot stabili challenger-ul oficial, acesta are in contract o clauza pentru a primi revansa pentru titlul mondial.
La seniori si tineret, pe locul doi in clasamentul in puncte s-au aflat Andreea Stroe (1.500 m, CS Olimpic Craiova) si Octavian Iures (100 m, CSM Craiova).
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte. ... Clasamentul FIFA 1 (1).
Romania, LOCUL 1 in clasamentul coeficientilor UEFA Victoriile obtinute, joi, de Astra, Pandurii si Petrolul in meciurile din mansa a doua a turului II preliminar al Europa League au facut ca Romania sa treaca pe primul loc in clasamentul coeficientilor pentru sezonul 2013-2014.
Clasamentul Ligii I dupa disputarea ultimelor doua partide din acest an, Astra Giurgiu - Steaua, scor 1-1, si Concordia Chiajna - FC Viitorul, scor 1-2:
Canada, Norvegia si SUA sunt principalele favorite la primul loc in clasamentul pe medalii, in timp ce delegatia Romaniei - 24 de sportivi - are ca obiectiv o participare onorabila.
Clasamentul si programul Romaniei VIDEO Romania - Feroe 1-0. Tricolorii si-au pastrat prima pozitie in clasamentul grupei F din preliminariile pentru Euro 2016 dupa un succes la limita obtinut duminica seara, la Ploiesti, contra reprezentativei Insulelor Feroe.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. ... Marica 10' ROMANIA, LIDER IN GRUPA F DE CALIFICARE LA EURO 2016 Clasamentul Grupei F etapa a 5-a (29 martie):
Site-ul Ziare.com va prezinta rezultatele inregistrate in meciurile programate luni in grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, din care face parte si Romania GRUPA F Finlanda - Feroe 1-0 (Pohjanpalo '23) Irlanda de Nord - Ungaria 1-1 (Lafferty '90+3 / Guzmics '74) Romania - Grecia 0-0 Clasamentul dupa aceasta etapa:
In urma acestei performante, Simona Halep va urca pe locul 3 in clasamentul mondial WTA. Acesta este cel de-al 14-lea titlu castigat de sportiva de 24 de ani, si al treilea din acest an.
Clasamentul grupei L: ... Clasamentul grupei E: 1. Austria Viena 3 p, 2. AS Roma 1 p, 3. Plzen 1 p, 4.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
Ea va ocupa, de luni, locul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, din turneul de la Beijing. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Romania are teoretic sansa de a termina pe locul 2 in clasamentul grupei - dar numai daca va castiga meciul cu Lituania si pe cel cu Muntenegru. ... CLASAMENTUL GRUPEI:
xxx Pe pagina de Facebook a lui Florian Popa Micsan am gasit o explicatie a locului codas ocupat de echipa Dunarea Calarasi in clasamentul Ligii 1 de fotbal profesionist.
Simona Halep poate pierde doua pozitii in clasamentul WTA Simona Halep a pierdut la Roma 585 de puncte, aferente finalei jucate in 2018. Ea poate cobori in clasamentul WTA pana pe locul 4.
google-analytics.com