Cautare

5171 de rezultate pentru "ciobanu valentin ion" (8.68 secunde)
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. ... Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. ... Razvan Ciobanu a murit intr-o situație critica.
Luminita Ciobanu de la Sophye - artizani din pasiune pentru bunul gust, participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR.
Nu a mai dus instalatia improvizata acasa, ci intr-o casa din comuna Afumati, in care locuia fara forme legale un amic al sau, Doru Ciobanu. ... În aceeasi zi, in urma unei perchezitii, politistii au gasit in casa lui Ciobanu noua instalatie improvizata pentru contrafacerea bauturilor.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele organizatiei Constanta a Partidului Socialist Roman, Valentin Adem, se afla astazi la Tecuci, pentru a-i ajuta pe sinistratii galateni, nenorociti saptamana trecuta de furia apelor. ... Valentin Adem se afla in fruntea unui partid care incearca sa reinventeze socialismul romanesc.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Tensiune maxima in comuna Ciobanu acolo unde unul dintre consilierii PSD si-a dat demisia. ... Dar eu am un viceprimar pe democrat-liberalul Ion Popescu. ... Sa faca ce-o vrea ca pe el nici sotia lui nu-l mai voteaza" a declarat pentru cotidianul "Replica" Ioan Suciu primarul comunei Ciobanu.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
A murit marele actor Ion Besoiu (Autor: ... a murit celebrul actor Ion Besoiu! ... Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
Daca deputatul Andrian Mihei a plecat de la PC, iar locul acestuia a fost luat - in fruntea Organizatiei Judetene de la Constanta - de fostul prefect Gheorghe Martin (ex-membru PSD), logic a fost ca si despre Valentin Zeicu sa existe rumori prin targ.
"Stiu ca vine domnul ministru, dar eu sunt in concediu", ne-a declarat, degajat, Valentin Zeicu, directorul general al Canalelor Navigabile. ... - ieri, 2 mai a.c.)", a mai precizat Valentin Zeicu, iar la insitenta noastra a "dezvaluit" chiar si destinatia vacantei sale alaturi de sotie si mai multi prieteni:
Impozitul forfetar, marea disputa Noul guvern, instalat de aproape sase luni, nu a facut mare lucru pentru mediul de afaceri, spune vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea.
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Craioveanul Valentin Melusel ruleaza anual sume de ordinul miliardelor de lei comercializand echipament hidraulic. ... De profesie inginer, Valentin Melusel a lucrat in cercetare 24 de ani. ... Inventator medaliat la Geneva Pasiunea lui Valentin Melusel nu s-a oprit insa aici.
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
google-analytics.com