Cautare

90 de rezultate pentru "chimie" (3.50 secunde)
In cadrul proiectului vor fi create programe software care vor transforma grafice si formule din fizica sau chimie in documente audio necesare elevilor cu deficiente de vedere.
Stiinta a capatat astfel acces la chimie, fizica, matematica, geologie, biologie si la alte discipline care au modelat civilizatia tehnologica occidentala.
Nominalizarea, alegerea si decernarea unui Premiu Nobel este conditionata de realizari exceptionale intr-un domeniu de referinta ( respectiv, fizica, chimie, economie, medicina, literatura si pentru pace ), obtinute dupa o viata de munca, ca incununare a unei cariere de exceptie, unei contributii personale revolutionare sau unei descoperiri epocale.
Copiii vor fi in largul lor la scoala PROFI caci acolo exista un colt pentru face painting, cabina pentru fotografii la minut prelucrate digital cu teme Profi, ateliere de creatie, chimie, fizica si percutie, o biblioteca Profi precum si fel de fel de jocuri cu personaje de poveste, coordonate de un maestru de ceremonii.
Am avut curajul sa ii spun profesoarei de chimie ca e psihopata si sa imi sustin cauza in fata inspectoratului.
Pentru a raspunde intrebarii cu privire la abundenta covarsitoare a hidrogenului in raport cu celelalte elemente chimice, trebuie sa ne intoarcem pana la Big Bang, actul exploziv de nastere a Universului, dupa cum explica May Nyman, profesoara de chimie la Universitatea Statului Oregon, potrivit Agerpres.
Pentru ca hainele sunt un subiect sensibil si odata ce am avut chimie cu un produs, ramanem loiali acestuia. Studiile arata ca puterea de indepartare a petelor si parfumul sunt criteriile cele mai importante in alegerea unui detergent, iar mirosul este, categoric, factorul decizional in achizitionarea balsamului de rufe.
Iar aceste “atentii“ ale statului nu s-au intamplat doar intr-o guvernare sau alta, ci in toate. Iar de scutiri au beneficiat colosi industriali privatizati. Din petrol, din industria cauciucului, din chimie si petrochimie, din con-structii.
Pe cind eram eu copil tabelul ala era o plansa mare in laboratorul de chimie. Si eu aveam timp sa ma si joc.
supăraţi, cum era cu emigrarea în Congo? Mai sunt locuri, sau le-au ocupat deja olimpicii de la matematică şi chimie?
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com