Cautare

1695 de rezultate pentru "cerbu ovidiu ionut" (5.90 secunde)
Bancile si societatile de brokeraj vor avea la dispozitie o luna pentru a-si adapta programele IT la noile impozite care vor fi aplicate la dobinzile bancare si cistigurile de pe piata de capital, anuntate de Ministerul de Finante, a afirmat la Senat, ministrul de resort Ionut Popescu, la finalul unei intrevederi cu parlamentarii coalitiei guvernamentale.
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a declarat ieri, citat de Mediafax, ca rectificarea bugetara va fi aprobata, cel mai probabil, dupa vizita expertilor Fondului Monetar International (FMI), adica spre sfarsitul lui iunie.
Directorul executiv al Fundatiei "Terra Mileniul 3", Ionut Apostol, ne-a declarat ca actiunea de informare "Alege energia curata!", care va poposi in perioada 2 iulie - 18 august in 13 mari orase mari din tara, are ca scop prezentarea unor cazuri de succes privind utilizarea surselor regenerabile de energie astfel incit sa se inteleaga rolul important pe care acestea il au in protectia mediului.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Ionut a stat zece ani în Italia.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Ionut a stat zece ani în Italia.
Exista un plafon exprimat ca procent din PIB pentru acest tip de cheltuieli, dar si o valoare absoluta, pe care nu are voie sa o depaseasca", a declarat pentru gandul Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank.
Laurentiu Vanatoru, Marius Ciortea, Adrian Briscan, Marian Bala, Ionut Ion, Filip Todor, Milos Gavrilovic - (libero). ... Nicolae Ghionea, Ionut Teleleu, Ionut Rus si Cristian Pop.
Ne va ajuta si pe noi, dar si pe el, pentru ca vine dupa o accidentare si are nevoie de jocuri oficiale", a comentat Paul Raducan, explicand ca revenirea lui Ionut Rotaru dupa accidentarea suferita in returul sezonului trecut este cel mai mare castig pentru formatia sa.
Andrei Bobonete - Andrei Crangus, Ionut Popescu, Alex Olteanu, Raul Constantinescu, Cristi Opritoiu, Adrian Nichifor, Titi Serban, Andrei Dobre, Stefan Baiaram, Marius Sultan, Alex Garbita, Aurel Manciu, Hristos Vadasis, Ionut Simeanu, Florin Grigorascu, Mario Modora, Ionut Carstea.
Mihai Popescu, Ionut Irimus - Ionut Ramba (4 goluri), Andrei Mihalcea (4), Valentin Ghionea (3), Marius Sadoveac (3), Cristian Fenici (1), Mihai Rohozneanu, Marius Novanc (1), Alexandru Csepreghi (4), Dragos Oprea (4), Ionut Georgescu (3), Dan Savenco, Ciprian Sandru (2), Nicusor Negru (1), Florin Dospinescu (2).
Duminica seara, la emisiunea TV Sinteza Zilei, Mircea Badea a comentat ironic noul look al prietenului sau Mihai Gadea, zicand ca l-a confundat cu un coleg de la Antena 3 (Ionut Cristache), din cauza barbii si a ochelarilor. - Ai imprumutat ochelarii de la Ionut Cristache?, l-a intrebat Badea.
Nu stiu care au fost rationamentele si - mai ales - calculele care au stat la baza acestei numiri (poate ca ideea de a mai atenua afronturile aduse liderului istoric de neghiobiile debitate de tovarasul de excursii in Dubai al premierului), dar Ionut Vulpescu pare sa se dovedeasca omul potrivit la locul potrivit.
HotNews.ro informeaza Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres.
Senatorul Ionut Vulpescu a sustinut in plenul Senatului o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Anticarul Ionut Domsa din Cluj a venit la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu obiecte deosebite, unele dintre ele de colectie.
Ionut Dolanescu a aflat ca a devenit tata pe cand se afla in drum spre Rovinari. ... Proaspatul parinte, care mai are doi copii cu violonista basarabeana Doinita - Vlad Ionut (6 ani) si Maria (4 ani)-, si-ar fi dorit ca sotia lui sa nasca in Statele Unite.
Ionut Vulpescu a postat pe Facebook un text pe care il puteti citi in continuare: ... -------------- Ionut Vulpescu este un politicin roman, fost consilier al presedintelui Romaniei Ion Iliescu.
Daniel Ionut Derioiu. ... Daniel Ionut Derioiu a preluat, joi, functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU), a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Viorel Seredenciuc, potrivit Agerpres.
Guvernul a primit raspunsul FMI la scrisoarea trimisa la Washington de catre ministrul Ionut Popescu. ... una care sustine renuntarea neintirziata la acord (idee la care s-a referit zilele trecute si ministrul finantelor Ionut Popescu), alta care crede ca guvernul nu va avea de ales.
IONUT de 23 de ani, S. ... IONUT, cu autoturismul marca Dacia Papuc, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de apoximativ 1500 lei, care a fost recuperata integral. ... IONUT, S.
google-analytics.com