Cautare

180 de rezultate pentru "casino bucharest" (3.55 secunde)
David Guetta a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, care a avut loc zilele acestea in Capitala. ... El a fost prezent la TimeShift Bucharest Dance Festival, unde a facut un show de senzatie.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru vizitare sambata, la ora 10.00, iar de la ora 11.00 va incepe Bucharest Summer Parade, editia I, a anuntat municipalitatea. Printre participantii la Bucharest Summer Parade se vor numara Fanfara Angelys, Fanfara Valahia, Fanfara Ploiesti si Fanfara Jandarmeriei.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
21 30 Bucharest Jazz Orchestra - "Povesti din Bucuresti" Palatul Sutu (Bdul. ... 2) Lansata oficial pe 27 februarie 2012 in cadrul emisiunii "Jazz pe romaneste" prezentata de Florian Lungu, Bucharest Jazz Orchestra este cel mai nou ansamblu instrumental romanesc.
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.
Bucharest Women Days, care se va desfasura in acest weekend in Bucuresti, la Romexpo, este primul eveniment din Romania care incurajeaza spiritul feminin, ajutandu-l sa se pretuiasca si sa se simta bine in pielea lui. ... Participarea la Bucharest Women Days este gratuita.
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. ... "Majoritatea care vin sa-si faca fotografii pe magneti la Bucharest Christmas Market 2015 sunt bunici veniti impreuna cu nepotii lor.
Rosu, stralucitor si silentios, langa linia de tramvai opreste un autobuz Bucharest City Tour. ... Cele patru autobuze "Bucharest City Tour" ofera sisteme audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, insa din pacate nu toate functioneaza optim.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Firma Scholl participa cu un stand in acest week-end la Bucharest Marathon Raiffeisen Bank. ... Extragerea castigatorilor la tombola va avea loc luni, iar lista cu castigatorii va fi anuntata si publicata pe Bucharest Marathon in zece zile lucratoare.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate.
Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare.
Bucharest Tower Centre, cladirea de 25 de etaje situata in Piata Victoriei, pe bulevardul Ion Mihalache, in spatele sediului BRD Groupe Societe Generale, este in acest moment goala, din cauza unui litigiu intre proprietarii Tower Centre International si Alpha Bank, desi constructia a fost finalizata inca din luna decembrie a anului trecut.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon.
Sambata se sarbatoreste Ba mai mult, maine se va organiza o parada in cinstea acestui eveniment, cat si a inceperii vacantei de vara, numita "Bucharest Summer Parade". ... Incepand cu ora 10, pasajul va fi deschis pentru vizitare, iar Bucharest Summer Parade va incepe intre orele 11:00-11:30.
De altfel, Primaria Capitalei a organizat un intreg eveniment pentru inaugurarea pasajului si l-au intitulat Bucharest Summer Parade. ... Bucharest Summer Parade a continuat cu un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea unui complex comercial din zona.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
google-analytics.com