Cautare

3926 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (3.38 secunde)
Vila lui Cristi Mega i-a fost jefuita in decembrie 2023. Acum, manelistul a vorbit despre situatia socanta de care a avut parte, la finalul anului trecut.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
Colectionarea compulsiva de obiecte (CCO) reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele.
FARCAS) Unii activisti OZN din SUA au primit cu entuziasm stirea ca Hilary Clinton si-a anuntat candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2016.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania. ... Nascut cu moase si mai apoi botezat la biserica Uspenia, aflata la cativa pasi de casa caminarului Eminovici, Mihail a fost legat toata viata de Botosani si de amintirea targul natal.
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. ... Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta.
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun: ... Fiecaruia ii spun - pesedisti vorbesc - casa noastra este acest partid, casa noastra este PSD".
Si asta pentru ca marele proiect al fostului Minister al Transporturilor s-a dovedit a fi o mare teapa.
In mod normal, o casa la rosu ar trebui sa coste cu aproximativ 50% mai putin decat o casa la cheie, sustin specialistii citati de compania DMI International.
Daca va ganditi sa va construiti o casa si vreti sa cheltuiti cat mai putini bani, atunci specialistii recomanda casa din lemn. ... Pe langa avantajul costului mai redus, casa din lemn prezinta si alte beneficii.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
O companie americana, recent intrata pe piata din România, ofera persoanelor de peste 65 de ani posibilitatea de a-si vinde locuinta în urma unui contract de renta viagera.
Cursul afisat de unitatile bancare la cumparare (deci clientul vinde) este mult mai prost decât la casele de schimb.Cursul de schimb al fiecarei banci difera cu mult fata de cel oficial, stabilit cu o zi în urma de Banca Nationala a României (BNR).
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale. Intre 24 - 27 septembrie vizitatorii vor fi 'atacati ' de propunerile imobiliare complementare sau suplimentare programului guvernamental Prima Casa, in toate zonele Bucurestiului.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Guvernul discuta cu bancile varianta reducerii la jumatate a garantiei statului la creditele alocate pana in prezent prin programul "Prima Casa", astfel incat suma de 750 milioane euro, reprezentand jumatate din garantiile emise, sa poata fi folosita in continuare pentru acordarea de noi imprumuturi.
Programul"Prima casa" 4:
google-analytics.com