Cautare

743 de rezultate pentru "carmen plesea buze" (7.92 secunde)
La ora 02.30, echipa Citroen nr.102 era pe drum din nou, trecand podul peste Rio Negro si traversand orasul Carmen de Patagones.
success in cariera, cariera, relatii personale!'' Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, Fashion Feng Shui Facilitators. ... Carmen Okabe si Cinzia Fassetta, doua dintre cele mai active si mai de success Fashion Facilitators din lume vin la Bucuresti, pentru a sustine acest workshop profund transformational.
F.U.E.L.S de la Colegiul National Grigore Moisil (Urziceni), Rovinari -azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarescu (Rovinari), PedaScience de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva (Timisoara), Eco-Bolintinenii de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu (Bucuresti) si CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu (Ploiesti).
Carmen Bunu de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Timisoara, impreuna cu o echipa de alergologi din Viena. ... Carmen Bunu.
Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
In acest context, Magda Vasiliu face un apel pe Facebook la ministrul de Interne, Carmen Dan. Inca o minune a legislatiei noastre ni s-a ivit azi in cale.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Un posibil caz de puscarie. Iubitul lui Carmen de la Salciua e la un pas de inchisoare. Este implicat intr-un dosar de furt.
Klaus Iohannis participa alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate la Londra, luni.
Celalalt, regia Carmen Vestemeanu, Pijamalele, regia Emi Parvu, Fantoma Dragostea mea, regia Puiu Serban.
Carmen de 32 de ani din jud. ... Carmen in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.
Carmen de la Salciua, val de critici, dupa ce a sustinut ca este total impotriva actelor de identitate cu cip!
Carmen, din Bucuresti, fiind insarcinata i s-a facut rau, iar la scurt timp a nascut, fiind ulterior transportata cu ambulanta la spital, unde a fost internata. ... Carmen este insarcinata si nu cunosc amanunte despre nasterea nou nascutului.
Carmen Serban a fost invitata la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars. Vedeta a vorbit despre vizita emotionanta pe care a facut-o la Mormantul Sfant.
Carmen Orban, sefa Clinicii ATI din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), consilier de stat in cadrul cancelariei prim-ministrului Marcel Ciolacu.
Deci, actuala administratie trebuie sa plece, sa se odihneasca, ca probabil e prea nervoasa dupa atata munca in Brazilia, sa se odihneasca, sa se dea cu zmeul, sa faca plaja, si sa ne lase pe noi, cei care vrem sa construim Constanta in mod sanatos, in mod deschis, sa stam cu zambetul pe buze, dar in acelasi timp sa si muncim pentru orasul acesta.
"Mai, omule, nu esti pregatit deloc in domeniul acesta!, spune-i-o cu zambetul pe buze si accepta si el. Dar daca tipi tare la el si il bruschezi, nu mai primeste, ci deja denaturezi tonul, denaturezi atmosfera.
Ironic si cu zambetul pe buze, senatorul PNL a trecut apoi la adversarul sau, de pe perioada alegerilor locale, in acest context facand referire la un proiect de hotarare ce il prezenta pe primar in calitate de "fondator al municipiului Constanta”, ca participant alaturi de Consiliul Judetean, la infiintarea Fundatiei "Fantasio”.
Cine are umor stie sa treaca peste critici cu zambetul pe buze. A avut rolul de a destinde atmosfera. Cred in succesul acestei emisiuni si in spiritul oamenilor care trebuie sa invinga.
google-analytics.com