Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera ta" (4.26 secunde)
cum Sergiu Nicolaescu i-a ghidat pasii spre a face cariera in Romania si a renunta la gandul de a lua drumul Germaniei. ... Cel din urma i-a propus actorului roman sa renunte la tara lui natala si sa-si continue cariera peste hotare.
Artistul care a facut a facut furori cu piesa El Sila, a trupei Yarabi, porneste acum pe drumul succesului, intr-o cariera solo! Filip, a reusit sa imbine cu succes, de-a lungul vremii, o cariera in muzica, actorie si invatamant.
20 de statuete trofeu si-au gasit calea catre unii dintre cei mai apreciati artisti, compozitori, textieri, regizori si manageri cu realizari remarcabile in anul 2012 sau in intreaga cariera. ... PREMIUL PENTRU INTREAGA CARIERA a fost acordat, spre surprinderea tuturor, nu unui artist ci unui manager artistic.
Asa cum il stiti, discretia intruchipata, el mi-a urmarit cariera din umbra si uneori mai iesea in evidenta in intalnirile noastre mai ales in turnee.
Dar a inceput cariera la 5 ani si a urmat scoli de actorie de la varsta de 10 ani. ... Eu imi doresc din tot sufletul sa am o cariera stralucitoare si apreciata, desi pana acolo mai sunt ani foarte multi de munca si cel mai important este norocul.
Un proiect ambitios si o provocare dubla pentru maestrul Horatiu Malaele, filmul Funeralii fericite, pentru care este atat regizor cat si protagonist, ajunge in premiera pe marile ecrane din 7 iunie, cand spectatorii vor avea ocazia sa il asculte pe actor cantand pentru prima data in cariera sa.
DJ-ul de origine britanica Friction, pe numele sau real Ed Keeley, a devenit de-a lungul celor aproape 15 de ani de cariera unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume ale scenei drum and bass.
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
El s-a lansat intr-o cariera solo incepand din 1971 si a vandut milioane de discuri. ... Dupa aceasta etapa, Roussos si-a investit energiile in propria cariera solo.
O pereche fara pereche' este o carte despre cuplul de actori care aniverseaza 37 de ani de cariera. ... Pentru ca…separat, au depasit 55 de ani de cariera stralucita si stralucitoare.
Despre cariera si personalitatea Valeriei Seciu a vorbit Misu Dinvale, directorul Teatrului Mic, care a spus ca a acceptat fara sa stea pe ganduri sa faca un laudatio pentru colega sa, dupa care si-a dat seama ca acest lucru este extrem de dificil de facut.
Boala l-a constrans sa se indeparteze de platouri in 2012, dupa o ultima aparitie in Rock The Casbah, de Laila Marrakchi, incheind o cariera bogata.
Cu un istoric/portofoliu pe masura reputatiei (nenumarate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la inceput de cariera, concerte proprii in fata a mii de spectatori si videoclipuri care au scris istorie), Taxi are o cariera coerenta, pastrandu-si identitatea artistica si marca personala.
Cu o cariera in ascensiune, de peste 7 ani pe piata muzicala din Romania, ANTONIA s-a impus ca un artist tanar, fresh, cu o voce notabila si o imagine diferita si datorita background-ului american.
De-a lungul anilor, a interpretat zeci de roluri pe scena Nationalului bucurestean, in piese ca Act venetian, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Gaitele, Idiotul, Logodnicele aterizeaza la Paris, Cartea lui Iovita.Este un actor cu talent, carisma, cu o cariera impresionanta, cu temperament, sensibilitate, putere, energie, drag de arta si de oameni.
un soarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al carui discurs este la fel de istet precum trucurile sale, o adolescenta elefant timida, cu o voce minunata, dar cu trac (Tori Kelly), mama epuizata a 25 de purcelusi (Reese Witherspoon), care visa in adolescenta la o cariera muzicala, o gorila, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic sa se lase in urma mostenirea necinstita a familiei si un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care viseaza la o cariera solo dupa ce a fost data afara de colegii de trupa si parasita de arogantul sau partener.
Lav a trecut de o noua provocare din cariera muzicala si a lansat o piesa de iarna, Ninge lin. ... A urmat o cariera de stirista, Lav regasindu-si marea iubire, muzica, de curand.
De-a lungul anilor, a interpretat zeci de roluri pe scena Nationalului bucurestean, in piese ca Act venetian, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Gaitele, Idiotul, Logodnicele aterizeaza la Paris, Cartea lui Iovita.Este un actor cu talent, carisma, cu o cariera impresionanta, cu temperament, sensibilitate, putere, energie, drag de arta si de oameni.
Acum, Nicole Dutu este o scriitoare promitatoare, pregatindu-se sa-si lanseze primul roman. Nicole a dat actoria pe o cariera de scriitoare A dat actoria pe o cariera de scriitoare!
Ador este o productie manifest in care va fi prezentata o parte importanta din viata si cariera Loredanei, cu lucruri, momente si intamplari care au transformat-o in femeia si in vedeta de astazi.
google-analytics.com