Cautare

230 de rezultate pentru "cardio mix" (2.60 secunde)
cresterea frecventei tuberculozei, a cancerului, a bolilor cardio-vasculare etc. Avem nevoie de programe de sanatate pa termen lung, care sa fie in mana statului, a Ministerului Sanatatii, finantate deci de stat.
- Talpa-gastei are efect sedativ pe sistemul nervos central si inima, fiind indicata in cardio-patia ischemica cronica, hipertensiunea arteriala si insuficienta cardiaca.
intreaba un consilier municipal newyorkez - Daca tutunul e asociat in mod traditional cu cancerul pulmonar si bolile cardio-vasculare, canabisul nu e strain de tuse si bronsita cronica, plus multe altele, printre care si schizofrenia, psihozele sau accidentele, spun cercetatorii.
Deci, mi-am dat seama ca toate astea se fac printr-un - cumva stiam -, dar mi-am dat seama ca se fac prin relatii personale, adica ai nevoie de un consult de cardio, trebuie sa suni, sa spui:
Conform informatiilor furnizate de doctorul Letitia Damoc, director al Serviciului Judetean de Ambulanta, Gheorghita Mararu a suferit patru plagi impuscate, trei in zona inimii si una in abdomen, iar cand au sosit medicii avea deja doi litri de sange in cavitatea toracica si era in stop cardio-respirator.
In deschiderea manifestarii, Peter Imre a facut o introducere in tematica dezbaterii, afirmand ca Philip Morris, unul dintre liderii mondiali ai productiei de articole din tutun a fost de acord cu faptul ca "tigarile ucid", consumul de astfel de produse constituind cauza a numeroase afectiuni cardio-vasculare, pulmonare, etc.
este energizant general al organismului, prin furnizarea de combustibil gata de utilizat de catre creier, muschi, alte organe vitale, Nu in ultimul rand, spune dr Menci, magiunul previne aparitia diabetului de tip 2 (datorita indicelui glicemic scazut, 39/100 gr produs), a aterosclerozei, a bolilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare cerebrale, a unor tipuri de cancer (in special a cancerului de colon), a bolilor Parkinson si Alzheimer.
Cand ai petrecut din greu cu o seara inainte si te trezesti fiind inca obosit, du-te direct la sala pentru cardio si te vei simti mai bine!
La o temperatura de 40 de grade, fotbalistul nigerian al dobrogenilor a cazut insa fara suflare, intrand imediat in stop cardio-respirator.
au respiratie spontana, functii normale cardio-vasculare si ale sistemului digestiv. Au insa incontinenta atat urinara, cat si a materiilor fecale.
Se pare ca jucatorul a decedat din cauza unui stop cardio-circulator din cauze naturale”, a declarat Antonio de Nicolo, citat de cotidianul Corriere della Sera.
- 1 ora teoretica (Mind Workout) - 1 ora practica de constientizare a oricarui tip de antrenament (Body Workout) - 1 ora experimentala cu echipamente Fitness cardio Spinning Pentru inscrieri:
A decedat miercuri, la ora 13.00, in urma unui stop cardio-respirator ireversibil, a spus directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta, citata de news.ro.
Dupa ce a debutat cu single-ul Ilegal, alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a devenit una dintre revelatiile din muzica romaneasca si a lansat single dupa single, cum ar fi Interzis, Dragostea doare, iar anul asta a lansat single-ul Cardio cu care a cucerit publicul la toate concertele pe care le-a sustinut.
Acesta a murit in septembrie 2006, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Biserica Ortodoxa Romana a reactionat de fiecare data,interzicand orice asistenta religioasa in cazul celor incinerati, masura care se aplica si in prezent.
Lamaile sunt o excelenta sursa de vitamina C si flavonoide, care sustin sistemul imunitar, sistemul cardio-vascular, dar si procesul de respiratie celulara.
Vineri dimineata, tanara a intrat in stop cardio-respirator. A fost imediat resuscitata, insa dupa aproape o zi in care a respirat cu ajutorul aparatelor, inima ei s-a oprit.
Studiile efectuate la Harvard explica, intr-o ultima masura, de ce persoanele care consuma moderat vin rosu prezinta un risc minim in ceea ce priveste accidentele cardio-vasculare.
Gronbaek a mai declarat faptul ca persoanele care consuma frecvent vin au un nivel de educatie mai ridicat, sunt sanatoase si mai putin predispuse la obezitate, in comparatie cu oamenii care consuma bere si au un nivel de educatie scazut, iar din punct de vedere medical sunt predispuse obezitate si accidente cardio-vasculare.
Niancina - o vitamina din grupul B se gaseste in orezul integral si protejeaza aparatul cardio vascular si gastrointestinal - Contine vitamine si saruri minerale Cum pregatiti orezul?
google-analytics.com