Cautare

54 de rezultate pentru "campina" (2.72 secunde)
Acum antrenez la CSM Campina si la Unirea Lipanesti, in liga judeteana. CSM e lider si are un avans de 14 puncte, fiind ca si promovata in esalonul trei",a mai spus Onut.
Cel mai mult au crescut titlurile Rompetrol rafinare (RRC), care au urcat cu 26,53%, urmate de titlurile Mechel Târgoviste (COS), care au câstigat 23,45%, si de cele ale Energopetrol Câmpina (ENP), cu o apreciere de 19,4%.
Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul "Proiect" Campina, Casa de Cultura din Urziceni, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, Teatrul "Regina Maria" din Oradea, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, SOS Satele Copiilor Romania si Educ-Art.
Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, Teatrul de Papusi " Prichindel" din Alba Iulia, Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Teatrul "Bacovia" din Bacau, Teatrul "Arlechino" din Brasov, Teatrul "George Ciprian" din Buzau, Teatrul "Proiect" Campina, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul de Papusi "Puck" din Cluj Napoca, Teatrul "Calutul de mare" din Constanta, Teatrul "Colibri" din Craiova, Teatrul de papusi "Gulliver" din Galati, Teatrul "Arcadia" din Oradea, Teatrul "Aschiuta" din Pitesti, Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiesti, Teatrul "Merlin" din Timisoara, Teatrul "Ariel" din Tg.
Cele doua artiste au format un duet si au participat la un spectacol, la Campina. Mai tarziu, Madalina a participat si la spectacolele Cenaclului Flacara al lui Adrian Paunescu.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a sasea editie Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a sasea editie si are loc in Calarasi (4 - 6 iulie), Campina (8 - 9 iulie) si Zalau (11 -13 iulie), cele trei orase din Romania in care are unitati de productie compania TenarisSilcotub, formata dintr-o echipa de 1.700 de profesionisti care produc tevi din otel fara sudura, folosite in industriile de petrol, gaze, a energiei, auto si mecanica.
Cusatoreasa (Sora artistului), slucrare semnata de Nicolae Grigorescu a fost cumparata de omul politic Ion Ionescu-Quintus direct de la artist din atelierul de la Campina la varsta de 30 de ani, devenind astfel primul ei colectionar.
Peisaj la Campina si Bivuac in campia Dunarii, Razboiul pentru Independenta, sunt picturi realizate de Grigorescu in aer liber si estimate in licitatie, fiecare, pentru 25.000-35.000 de euro, urmate de lucrarea Strengarul cu o valoare estimata intre 20.000-30.000 de euro.
Eliza din Campina avea 19 ani si suferea de pielonefrita cronica si insuficienta renala, cu evolutie rapida. Practic, rinichii ei se atrofiasera si ii devenisera dusmani de moarte.
Pentru cei care prefera muntele, o alta ruta operata de aceeasi companie este Ploiesti-Brasov, cu opriri in Campina, Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal!
Maxima absoluta pentru luna decembrie a fost de 23,4 grade si a fost inregistrata in 1985, la Campina. Marti dimineata temperaturile au depasit 10 grade in unele zone, chiar daca minimele au fost de -7 grade la Obarsia Lotrului si de -6 grade la Brasov.
Acesta a patruns pe sensul opus de mers si s-a izbit frontal cu alt autoturism, condus regulamentar de Liviu C., de 41 de ani, din localitatea Campina, judetul Prahova.
Alexandru Filip (Constanta) / A2: Marius Ionut Bobe (Bucuresti) / Rezerva: Mihai Amoraritei (Campina) / Observator arbitri: Ioan Duma (Sibiu) / Delegat joc: Petre Badea (Tulcea)
Un pod feroviar vechi de aproape 50 de ani, de pe DN1, in apropierea localitatii Campina, care nu mai prezenta siguranta, a fost demolat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com