Cautare

71 de rezultate pentru "cadavrul" (3.12 secunde)
Persoanele care lucrau cu cadavrul aveau manusi, dar nu purtau nici masti de protectie nici ochelari. Filmul american era prezentat de binecunoscutul actor Roger Moore.
In locuința lui a fost gasit si cadavrul politicianului, alaturi de un bilet in care barbatul isi anunța crima, potrivit Mediafax.
In seara zilei in care ar fi trebuit sa aniverseze patru ani de casnicie cu tatal baietelului sau David, Uliana Ochinciuc (Condrea), medic oftalmolog in varsta de 32 de ani din Republica Moldova, era chemata sa recunoasca cadavrul desfigurat al sotului sau Dan Condrea.
Pompierii au reluat cautarile sambata, iar dupa mai multe ore trupul tanarului a fost gasit decedat. Cadavrul sau a fost scos la mal si dus la morga pentru efectuarea necropsiei.
Se spune ca in anii '50 a descoperit cadavrul unei tinere fete la malul insulei, iar in apropierea ei â€" o papusa.
Cind cuvantul a murit de epuizare, realitatea a luat fiinta din cadavrul lui mediatic, asa cum ia fiinta, din diafana crisalida, fluturele cap-de-mort.
Deoarece trecem prin poarta mortii, noi transmitem in pamantul fizic, prin cadavrul nostru care se dizolva, un proces pe care intre nastere si moarte il confirmam in beneficiul nostru.
Din pacate, si poziția cadavrului e foarte dificila ca si aspect pentru ca in marea majoritate a accidentelor, cadavrul se poziționa in fața autoturismului, nu in spate sau in lateral.
A spalat-o apoi si si-a petrecut noaptea cu cadavrul ei in pat. In zilele urmatoare barbatul s-a comportat cu iubita lui de parca ar fi fost vie:
Chiar daca muncea acolo si respecta legile si cutumele austriece, nimeni nu avea dreptul sa-si bata joc de cadavrul sau, atat timp cat el si familia sa aveau alte percepte religioase decat pangaritorii de cadavre austrieci.
vrea cadavrul aflat în putrefacţie al sistemului. In momentul de faţă profesorii sunt puşi să
vrea cadavrul aflat în putrefacţie al sistemului. In momentul de faţă profesorii sunt puşi să
vrea cadavrul aflat în putrefacţie al sistemului. In momentul de faţă profesorii sunt puşi să
Asa a iesit la suprafata, din valurile negre ale ultimelor zile de mizerie nationala, si cadavrul Directiei Generale Anticoruptie din cadrul ministerului condus de pedistul Vasile Blaga.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit pe un camp de langa Popesti-Leordeni, la doi pasi de Capitala. Cadavrul a fost descoperit de paznicul unui depozit din zona care a anuntat Politia.
Politia anunta ca a fost identificata femeia gasita moarta pe marginea drumului, la Popesti Leordeni.
Camionul a trecut peste Mariani, cadavrul acestuia fiind aruncat cativa metri. "Dupa ce a fost arestat, Bogdan a declarat ca nu l-a vazut pe Mariani intins pe sosea, dar martorii sustin ca actul a fost premeditat", a declarat un ofiter de politie, citat de guardian.co.uk.
In autoturismul Audi A6 in care a fost gasit cadavrul barbatului a fost descoperita si o arma de vanatoare", a declarat, marti, Cristina Tatulici, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati.
Pe 30 octombrie, cadavrul Mariei Popescu, de 56 de ani, din Craiova, a fost gasit pe un teren viran din localitatea Floresti.
google-analytics.com