Cautare

506 de rezultate pentru "cabinet stomatologic" (3.78 secunde)
Fiecare pachet de guma cumparat este si dovada unei mai bune insusiri a celor 4 pasi care ne ajuta sa ne pastram dintii curati si zambetul plin de incredere: control stomatologic regulat, periajul dintilor, curatarea lor si mestecatul unei gume fara zahar dupa mese sau gustari.
KLODIAN HAZIZI ne-a prezentat in premiera pentru Romania, conceptul Digital Smile Design, adica simularea pe calculator si in realitate a tratamentelor dentare, astfel incat pacientii sa poata pre-vizualiza cum vor arata in urma unui tratament stomatologic, ne-a povestit Simona Dragomir.
Cel putin o data pe an - corect este din 6 in 6 luni -, este necesar un control stomatologic preventiv, care poate depista orice forma de debut, depisteaza leziunile initiale ale cancerului, leziunile carioase, anomalii dento-maxilare, edentatii care produc tulburari in functionalitatea aparatului dento-maxilar, tulburari la nivelul articulatiei temporo-mandibulare.
Catalina Porumbel a preluat emisiunea dupa ce Dana Chera, ex-Grecu, a ramas insarcinata cu actualul sot, un medic stomatologic din Pitesti si s-a retras din televiziune pentru a-si creste copilul.
UDMR va ocupa patru pozitii in viitorul Cabinet, dintre care una va fi de ministru de stat fara portofoliu, care va avea in coordonare trei ministere, a declarat ieri premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu, dupa consultarile cu presedintele UDMR Marko Bela.
Exemplu scurt - daca un pensionar va reclama noului premier probleme cu pensia, hartia se poate regasi fie la directorul de cabinet al premierului, fie la viitorul consilier pe probleme economice, fie la Biroul de Presa, fie retransmisa la Ministerul Muncii, unde, la randul ei, odata intrata in registratura poate ajunge fie la secretarul de stat, fie la ministru fie la directorul general.
(2) Conducerea Cabinetului presedintelui este asigurata de directorul de cabinet, iar in lipsa acestuia, in limitele mandatului dat de directorul de cabinet, de catre persoana desemnata de acesta, de regula dintre consilierii presedintelui.
Si pentru ca tot se afla la tribuna Senatului, pupila lui Iliescu s-a gandit ca n-ar strica sa-si forteze norocul - ca doar nu da de la ea - si a solicitat si un sef de cabinet, care sa o insoteasca in pelerinajele ei euroobservatoare.
Intre 2010 si 2012, a fost seful de cabinet al Elenei Udrea.
Potrivit regulamentului de organizare si functionare a Comisiei, fiecare comisar are un cabinet, ai carui membri trebuie sa aiba cel putin trei nationalitati diferite, si un purtator de cuvant care trebuie sa aiba nationalitate diferita de cea a comisarului.
Gheorghe Flutur asteapta ca noul cabinet sa primeasca votul de incredere din partea Legislativului. ... PLD solicita premierului pana la 1 martie 2007 sa vina in fata Parlamentului cu un Cabinet restructurat si sa prezinte la acea data si programul post-aderare", a anuntat Gheorghe Flutur.
Dupa incheierea lucrarilor BNP, purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea sa va avea in vedere criterii precum profesionalismul, eficienta, flexibilitatea la acordarea spijinului in Parlament pentru Guvernul restructurat, insa nu a reluat ideea ca ministrii PD sa nu mai fie in viitorul Cabinet.
Potrivit NewsIn, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, nominalizat pentru Ministerul Transporturilor, a votat impotriva noului cabinet restructurat, in timp ce vicepresedintele Crin Antonescu a refuzat sa participe la sedinta Biroului Politic, pentru a nu gira in nici un fel noul cabinet.
Abia citita motiunea de cenzura, liderii democrati si cei liberal-democrati fac deja calculele pentru formarea noului cabinet. ... PLD considera ca, in cadrul unor negocieri pentru formarea unui Cabinet Blaga, liberal-democratii ar putea sa ocupe trei portofolii ministeriale.
Este interesant ca romanii nu au o optiune ideologica in ceea ce priveste viitorul Executiv, 71 la suta dintre subiecti sustinand ca nu conteaza daca Guvernul rezultat din alegeri va fi de stanga sau de dreapta, important fiind ca el sa-si faca treaba (la intrebarea cu pricina, 16 la suta sustin ca vor un Cabinet de dreapta, in timp ce 13 la suta vor un Executiv de stanga).
Aceasta este factura pe care o lasa actualul guvern urmatorului cabinet de ministri pentru a fi achitata in anul care vine. ... Lista gaurilor negre din bugetul anului viitor Guvernul Boc lasa urmatorului cabinet o datorie de peste 2 miliarde euro.
Presedintele a precizat ca a discutat ieri-dimineata cu Boc - care, de altfel, a parasit Palatul Cotroceni chiar inainte ca seful statului sa anunte public premierul desemnat - despre ministrii noului cabinet, care vor face parte si din CSAT, dar si despre calendarul formarii guvernului si adoptarii bugetului, astfel incat Romania sa isi acopere nevoia de finantare, primind transele de la FMI, UE si Banca Mondiala.
Presedintele a precizat ca a discutat ieri-dimineata cu Boc - care, de altfel, a parasit Palatul Cotroceni chiar inainte ca seful statului sa anunte public premierul desemnat - despre ministrii noului cabinet, care vor face parte si din CSAT, dar si despre calendarul formarii guvernului si adoptarii bugetului, astfel incat Romania sa isi acopere nevoia de finantare, primind transele de la FMI, UE si Banca Mondiala.
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics.
Social-democratul Catalin Ivan si-a inaugurat ieri la Botosani primul cabinet europarlamentar din judet. ... "Acesta e al doilea cabinet, mai am unul la Iasi.
google-analytics.com