Cautare

2776 de rezultate pentru "buftea accident masina" (2.91 secunde)
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat. ... Eu n-am putut sa-l vad zdrobit...Am mers sa vedem masina, un Volvo, care nu arata prea avariata.
Tragedii pe sosele Ultimul accident produs din cauza vitezei excesive a fost inregistrat in judetul Dolj pe 25 august.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza. ... In masina lor se mai afla un tanar de 17 ani.
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Masina prefectului de Constanta a intrat intr-un parapet. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Prima - alegerile ratate la nivel de Organizatie Judeteana a PD Constanta, a doua - legata de masina pe care nu de foarte, foarte multa vreme si-a achizitionat-o si de care este atat de mandru de nu-si mai incape in piele. ... aerian decat ii permite masina.
Creaturi si ciudatenii • Pe 11 februarie 2012, ora 23:20, la Mortegliano, Udine, Italia, un om care lucra in sectorul chimic, se intorcea din schimbul de dupa-masa cu masina, de la Palmanova la Codroipo. ... Rulau cu masina pe un drum lateral.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Constructorul Ford a lansat de curand pe piata romaneasca noul model S-MAX, o masina familiala cu alura sportiva.
Acest lucru nu face decât sa ajute craiovenii sa-si aleaga masina care li se potriveste cel mai bine.Chiar daca vremea a fost sufocant de calda, printre masinile expuse pe esplanada Teatrului National se plimbau, înca de la deschiderea autoshow-ului, zeci de craioveni.
Neavizatii pot crede ca e masina unui excentric caruia îi place culoarea portocaliu. ... Cuplat la o cutie manuala cu sase trepte, propulseaza masina la 240 km/h.
Neglijata timp de 25 de ani si "programata" sa isi gaseasca sfarsitul intr-un hambar ce urma sa fie demolat, masina a captivat imaginatia tanarului Pfaff.
Omul e nebun dupa o masina, un Volvo P 1800 pe care a cumparat-o in 1966. ... Masina a fost cumparata noua, iar Gordon a fost atat de incantat de ea, incat in primele 48 de ore de cand a luat-o, a parcurs 2.400 km.
N-o sa incep sa va spun cum ar trebui sa manevrati masina in conditii de iarna, inainte de a va spune ca nu aveti ce cauta cu pneuri de vara pe zapada.
google-analytics.com