Cautare

28 de rezultate pentru "brite" (3.32 secunde)
BERBEC Zilele acestea iti vei putea suplimenta veniturile. Dupa data de 19 ianuarie vei purta mai multe discutii pe plan profesional, care vor aduce multe surprize placute.
MIRIAM FOLLOWME: Surogatul (AUTOARE: MIRIAM EUGENIA SOARE) E inalta, frumoasa, foarte frumoasa, blonda cu ochii albastri, senini si fericiti. Rar am vazut o femeie atat de eleganta, nu doar in tinuta ci si in atitudine.
ZIARUL LUMINA: Duminica lacramioarelor (Autor: Prof. Univ. Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
www.libertateapentrufemei.ro informeaza: Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american. Cei doi formeaza un cuplu de doi ani, iar sambata si-au confirmat logodna pe Instagram.
Visul clujenilor de revenire a mitropoliei in orasul de pe Somes s-a implinit. Prin instalarea de astazi a IPS Bartolomeu in tronul mitropolitan al Mitropoliei Clujului, Crisanei, Albei si Maramuresului, se readuce Clujului prestigiul spiritual de altadata.
M-am nascut la bloc si, ca multi altii din generatia mea, mi-am trait toata viata la bloc. Nu simteam dimineata mirosul acela proaspat de natura trezita, ci mirosul carnatilor fripti ai vecinului de la trei.
google-analytics.com