Cautare

138 de rezultate pentru "bodo si loredana" (2.99 secunde)
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa. Noua colectie de haine si accesorii va fi disponibila si in magazine incepand din aceasta saptamana, insa doar in editie limitata.
Pe 7 noiembrie, la Sala Palatului, Loredana isi asteapta fanii la un nou spectacol de exceptie - Imaginarium. Pentru acest eveniment, indragita artista a realizat o sedinta foto, optand sa poarte un sacou special, inspirat din traditia si obiceiurile romanesti, semnat de designerul Dorin Negrau.
Fanii Carla's Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.
Se numeste ANTI CsD, este compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi. ... Mesajul piesei este unul mai neobisnuit, poate fi interpretat atat ca un dialog intern, cat si o dezbatere a unor opinii publice pe cateva subiecte, printre care inclusiv pe unele mai delicate.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Si numai cei care au citit cartea pana la sfarsit vor intelege cu adevarat cat de mare si de uluitor e acest miracol pe care, cumva, fara sa stim cum, Dara Codescu l-a prezis in paginile cartii, printr-o scrisoare trimisa de Simona cu decenii inainte.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii.
Loredana, Andreea Banica, Monica Anghel si Lidia Buble, pana la vizitarea a doua nave militare, calarasenii vor avea parte de distractie la superlativ.
Obisnuiam sa cotrobai prin targurile de vintage, dar o placere deosebita o aveam cand petreceam ore in sir in targuri mai putin cunoscute din Bucuresti sau din tara cum ar fi spre exemplu Valea Cascadelor, acolo unde rabdarea imi era rasplatita atunci cand gaseam printre zeci de lucruri neinsemnate acel ceva care abia astepta sa fie sters de povara timpului pentru a-si spune povestea.
LOREDANA de 26 ani, din judetul Bacau, care intretinea relatii sexuale orale cu un barbat, contra sumei de 30. ... LOREDANA in stare de libertate.
In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Xtra Night Show, Loredana Chivu a facut noi declaratii, dupa ce executorii i-au pus sechestru pe mai multe bunuri din casa, printe care canapele si chiar banda de alergat.
Atat Basescu, cat si liderul liberal Calin Popescu-Tariceanu au promis ca isi vor indeplini toate angajamentele pe care si le-au luat in campania electorala. ... Este insa o victorie a poporului roman, si nu a unui politician“, a spus Basescu.
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Mai mult, chiar si vila de protocol a presedintelui si Restaurantul „Ambasador” au ramas, pe parcursul serii, cu „obloanele” trase. ... Dupa ce a dat tonul pe 4 noiembrie cu inchiderea usilor Palatului de la Cotroceni, Traian Basescu si-a petrecut week-end-ul doar in compania familiei.
Pe terasa "Ciresica" din statiunea Olimp, presedintele Romaniei s-a distrat de minune in prezenta consoartei sale, de data aceasta destul de departe de privirile indiscrete ale presei, reporterii si cameramanii facand adevarate figuri echilibristice pentru a putea surprinde, cu camera video sau foto, crampeie din scurta distractie a primului om in stat.
Autoritatile locale din municipiul Petrosani au alocat 74.000 RON pentru sarbatorirea zilelor municipiului, manifestari ce vor avea loc la inceputul lunii septembrie, cand celor din Petrosani le va canta Bodo - ginerele presedintelui Romaniei.
Echipa de filmare si trupa Proconsul au înlocuit Bucurestiul cu Venetia si masinile cu gondolele. Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul.
A schimbat un utecist fruntas, care a fost cooptat in anii studentiei in Comitetul Central al UASCR, cu un utecist si mai fruntas, care a fost racolat in Comitetul Central al UTC din anii de liceu (amandoi servind sub comanda Printisorului Nicu Ceausescu).
A schimbat un utecist fruntas, care a fost cooptat in anii studentiei in Comitetul Central al UASCR, cu un utecist si mai fruntas, care a fost racolat in Comitetul Central al UTC din anii de liceu (amandoi servind sub comanda Printisorului Nicu Ceausescu).
google-analytics.com