Cautare

187 de rezultate pentru "bindar luminita" (3.12 secunde)
Dumitrescu a adaugat ca pentru colegiile uninominale din Bucuresti vor candida el, fostul consilier local PNL si prim- vicepresedinte la PV Bucuresti, Gheorghe Soanca, presedinte la sectorul 5, vicepresedintele Erchid Luminita, director la Agentia de Reglementare a nivelurilor de servicii Apa-Canal a Municipiului Bucuresti (ARBAC), Ciprian Carnuta, fostul director la ADP sectorul 4, Florentin Corbuleanu, secretarul executiv pe Bucuresti Crenguta Dascalu etc.
Creatoarea de moda Oana Mizil va candida intr-un colegiu nominal din sectorul 5, in timp ce Luminita Anghel va primi si ea un colegiu in Bucuresti, dar neeligibil.
"Am pus in posesie si aproximativ 100 de hectare in apropierea carierei Luminita, unde piatra este la 10 - 20 centimetri adancime si oamenii nu prea au ce face cu terenurile", a afirmat Galbinasu, pentru a sublinia ideea ca nu s-a grabit sa intre in Grind.
La randul sau, contabilul Primariei Medgidia, Luminita Ivan, a mentionat faptul ca anul fiscal 2008 este continuat si in prezent.
Pronuntarea de vineri s-a facut cu drept de apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie. (Luminita DONE)
Prezent la debutul actiunii a fost si primarul Claudiu Tusac, care a profitat de aceasta intalnire cu oamenii pentru a discuta problemele pe care le intampina mangaliotii. (Luminita DONE)
Probabil a dorit sa economiseasca niste bani, sarind peste expertiza tehnica, insa isi poate pune singur viata in pericol daca interventia asupra cladirii nu este executata corespunzator", a mai precizat Ion Florentin. (Luminita DONE)
"Nu mai pune canalizare pe strada mea pentru ca nu este inclusa in proiect, dar nici strada Pasajului (acesta fiind strada pe care locuieste primarul) nu era inclusa in planul de canalizare, dar cu toate astea, acolo se lucreaza", a conchis Marian Saracila. (Luminita DONE)
In Mehedinti, director adjunct al Fiscului va fi Costel Haralambie Chircu (76,25 puncte) si este sotul deputatului de Mehedinti, Luminita Chircu.
Luminita Ionita - inspector scolar pentru managementul resurselor umane; Elena Vais - inspector scolar pentru activitate educativa formala si nonformala;
Am apelat la ajutorul acestuia pentru ca este cel mai in masura sa se descurce in problemele cu care se confrunta institutia" a declarat, pentru cotidianul "Replica", Bogdan Valsan. (Luminita DONE)
Beneficiarul este SC Vanimar SRL Constanta, firma detinuta de Nicolae Bajdechi si Mariana Tarsoaga, cei care administreaza, printre altele, si tabara de copii Luminita, din Eforie Nord.
Nelutu Costache, Marin Cadiu si Luminita Costache - cei trei care au depus solicitarea, insotita de o lista de semnaturi, declarau, la acea data, ca spera ca Prefectura sa isi dea acordul pentru organizarea referendumului.
Asa ca le voi propune politistilor sa inceteze sa isi mai foloseasca telefoanele proprii in interes de serviciu", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, George Caraivan, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual Constanta. (Luminita DONE)
200 de locuri vacante in urmatoarele luni, ca urmare a continuarii trendului de pensionare, si aceste locuri de vacante nu pot fi acoperite daca aplicam capacitatea de absortie in sistem decat in doi - trei ani", a declarat Predoiu. (Luminita DONE)
"Pentru ca licitatia a fost anulata, vom organiza alta, in data de 27 iulie, la orele 10:00, in Sala de Consiliu a primariei Medgidia", a conchis Dumitru Mirica. (Luminita DONE)
transportul mobilei si plata unei jumatati de salariu sotiei politistului, pana cand aceasta isi gaseste de munca", a conchis Toader Paraschiv. (Luminita DONE)
Ilegalitatea este astfel reconfirmata de votul consilierilor, parafata de presedintele de sedinta Carmen Luminita Slavu si contrasemnata - chipurile, pentru asigurarea legalitatii - de intaiul jurist al urbei, secretarul Nicoleta Miulescu.
(Luminita DONE, Alexandra ANTON)
"Stiu ca avocatii agentilor au depus motivarea instantei la IPJ, sper sa se ia o decizie cat mai repede cu privire la acest aspect, poate chiar maine (n. r. - astazi)", a specificat Dancu. (Luminita DONE)
google-analytics.com