Cautare

10889 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (6.05 secunde)
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
20, sector 4, Bucuresti. Ca pasiune, ii place sa picteze si de ceva vreme s-a apucat sa creeze bijuterii hand-made pictate cu acril:
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
CLAUDIU de 18 ani si o minora de 16 ani, toti din Bucuresti, ca fiind principalii suspecti ai infractiunii de furt calificat, comisa la data de 10.11.2010, dintr-o locuinta din Calea Grivitei, sector 1, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur, in greutate de aproximativ 500 gr., precum si suma de 2000 Euro si 5000 lei.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Tehnologia si prezentul dominat de mediul virtual aminteste o traditie veche de 8.000 de ani, simbolizata de mici bijuterii si obiecte ornamentale, care au ajuns de la simple figurine la obiecte complicate si care mai de care mai pretioase.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Si figurinele mici au avut succes la aceasta editie:
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre: ... Bratarile si colierele sale sunt unicat si la fiecare editie a targului de cristale Oscar Edelstein vine cu modele noi.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
google-analytics.com