Cautare

585 de rezultate pentru "berceanu" (2.92 secunde)
Vicepresedintele PD Radu Berceanu a declarat ieri ca va pune trei conditii in cazul in care partidul ii va cere sa preia functia de vicepremier, ocupata in prezent de Adriean Videanu. ... Daca aceste conditii vor fi indeplinite, raspunsul meu va fi da“, a declarat Radu Berceanu duminica seara.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat la Timisoara ca prin ultimele actiuni politice, PD repeta actiunile din fosta guvernare CDR, iar refacerea "cuplului distructiv Basescu - Berceanu" va crea scandaluri in Guvern.
Inca de la inceputul sedintei, vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, a solicitat ca un reprezentant al Aliantei D.A. ... Berceanu a facut aceasta cerere motivand ca buletinele au fost facute de secretarul general interimar Constanta Calinoiu si stampilate la cabinetul lui Vacaroiu.
Iliescu a catalogat cererea vicepresedintelui Senatului, Radu Berceanu, de a achita chiria, drept “lipsa de pertinenta“. ... Referitor la acuzatiile aduse de Berceanu, potrivit carora ce s-a servit cu acea ocazie a fost platit din fondul de protocol al Senatului, Ion Iliescu a dezmintit aceasta ipoteza.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a schimbat din functie inca trei directori sustinuti de PSD. Decizia vine la o zi dupa ce Berceanu l-a demis pe seful aeroportului Otopeni, Sorinel Ciobanu. ... Pentru aceste demiteri, Berceanu a avut acelasi motiv:
Cu eternii Berceanu, Blaga, Videanu? ... Tot aud ca n-a avut de ales si ca, realist vorbind, cu Vasile Blaga a castigat trei randuri de alegeri, ca stie multe, ca Adriean Videanu si Radu Berceanu au bani, influenta si ca nu se poate fara ei.
Berceanu il ironizeaza pe Baconschi: ... Radu Berceanu, unul dintre cei mai vechi oameni din PDL, ii taie avantul lui Teodor Baconschi de a ajunge la conducerea partidului.
Berceanu: Nu se pune problema iesirii mele la pensie In discursul sau, presedintele Basescu le-a multumit lui Teodor Stolojan, Adriean Videanu si Radu Berceanu, "care, desi sunt in partid, au ales sa lase loc generatiei noi".
Senatorul democrat Radu Berceanu a fost ieri nemultumit de modul in care partenerul sau, liderul grupului A.D.A., Puiu Hasotti, a modificat ordinea de zi a plenului de astazi.
Democratii, prin Radu Berceanu, au profitat de prevederile noului Regulament, care introduce inca doua posturi de chestor, si au solicitat ca nu doar acestea sa fie redistribuite intre grupurile parlamentare, ci toate functiile din biroul de conducere al Senatului.
Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a declarat ieri ca liberalii se sinucid politic prin excluderea din PNL a Monei Musca, a lui Valeriu Stoica si a lui Theodor Stolojan, insa a exclus posibilitatea ca triada sa se inscrie in PD.
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Asta ar insemna, in opinia ministrului transporturilor, Radu Berceanu, amanarea scrutinului pentru alegerea romanilor din Parlamentul European, programat sa aiba loc pe 13 mai.
Democratii sunt pregatiti sa intre in opozitie, daca Tariceanu se hotaraste sa scoata PD de la guvernare, a declarat ministrul Radu Berceanu. Berceanu sustine, insa, ca Partidul Democrat este la fel de indreptatit ca si PNL sa faca parte din Guvern.
La randul sau, senatorul PD Radu Berceanu afirma, intr-un comunicat remis presei, ca Ludovic Orban a fost numit de conducerea PNL seful campaniei pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu deoarece, in ultimii doi ani, acesta "s-a specializat in a ataca obsesiv, dar fara argumente presedintele Romaniei".
Presedintele PD Dolj, Radu Berceanu, apreciaza ca nu doar formatiunea democrata l-a ajutat pe Traian Basescu la referendum, ci si seful statului a ajutat PD sa creasca in preferintele electoratului.
Senatorul PD Radu Berceanu a declarat, miercuri, ca premierul Calin Popescu Tariceanu si-a schimbat opiniile din vremea guvernarii cu PD, astfel ca, dupa ce a cazut cu motocicleta, i s-au zguduit ideile si considera ca prefectii trebuie sa fie numiti politic.
Democrat-liberalii au cerut ca aceasta situatie sa fie remediata, insa n-au primit chiar ce si-au dorit.„Nu se poate la Bucuresti impreuna si in teritoriu separati“Vicepresedintele PD-L, Radu Berceanu, a declarat ieri, inaintea inceperii sedintei coalitiei, la sediul Senatului, ca PSD si PD-L trebuie sa gaseasca solutii pentru colaborarea din teritoriu.
Berceanu si Boc ii avertizeaza pe social-democrati ca risca sa se trezeasca in opozitie, iar Geoana ii reproseaza ministrului transporturilor ca "nu face nimic". ... Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a amenintat PSD ca, daca nu are grija, in luna decembrie a acestui an se poate trezi in opozitie.
La ora 13.00, la 31 de grade Celsius, in satul Sarata, care apartine de Calarasi, si-a facut aparitia presedintele PD-L Dolj, Radu Berceanu, - care este si ministru al transporturilor -, pentru a inaugura, impreuna cu europarlamentarul Marian Jean Marinescu, un parculet din imediata apropiere a bisericii din localitate.
google-analytics.com