Cautare

8675 de rezultate pentru "bani pe internet" (3.71 secunde)
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar. ... In plus, activarea este gratuita pentru toate produsele bazate pe tehnologia ADSL.
De cativa ani cercetatorii lucreaza la ceea ce se numeste Internet 2, urmasul actualului, si obtin un record dupa altul. La Tokio a fost batut recordul de transfer de date prin intermediul protocoalelor Internet 2.
Guvernul Indiei are planuri mari pentru contribuabilii sai, intentionand ca pana in 2009 sa conecteze toata tara la Internet.
Cel mai mare portal din lume, Yahoo, pregateste lansarea versiunii on line a popularei aplicatii Messenger, care va permite utilizarea sistemului si celor care nu pot instala aplicatii pe computer si sunt obligati acum sa foloseasca solutii furnizate de alte site-uri, informeaza www.bloombiz.ro.
In cadrul sedintei Parlamentului European care a avut loc la inceputul saptamanii acesteia, europarlamentarii au aprobat promovarea internetului in banda larga pe continentul european.
Patterson intentioneaza sa depaseasca Google, companie pe care a parasit-o în 2006 pentru a dezvolta o cale mai buna de a cerceta internetul.
Este vorba de dependenta de internet, sustin cercetatorii.
Potrivit studiului Pew Internet American Life Project, 45% din americanii cu varste intre 70 si 75 de ani au utilizat internetul anul trecut, fata de doar 26%, cu trei ani in urma.
Microsoft a lansat Internet Explorer (IE) 9, versiune a unuia dintre cele mai utilizate browsere din lume, disponibil in 40 de limbi, inclusiv in limba romana, a anuntat compania.
WEBKINO.RO, prima platforma online pe care spectatorii vor putea viziona filme romanesti concomitent cu premiera lor in cinematografe, se pregateste de lansare.
Accesul la Internet si publicitatea, principalele motoare ale cresterii pietei de media si divertisment in Romania in 2011-2015 - raport PwC Industria de divertisment si media din Romania ar urma sa creasca de la 2,5 miliarde de dolari in 2010 la 3,8 miliarde in 2015, cu un ritm mediu anual de crestere de 8,8%, potrivit celor mai recente estimari ale PricewaterhouseCoopers, incluse in raportul "PwC Global Entertainment and Media Outlook 2011-2015".
Chrome 15 a devenit cel mai folosit browser din lume Cea mai noua versiune a browser-ului Google Chrome a depasit Internet Explorer-ul 8 in preferintele internautilor.
Romania semneaza un document care instaureaza tirania pe internet Romania a semnat azi in Japonia documentul international ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), care vizeaza combaterea comercializarii de produse contrafacute, dar si "pirateria online".
Romania iese in strada impotriva ACTA Sambata, incepand cu ora 17.00, romanii din peste 21 de orase vor iesi pe strazi pentru a spune "NU -ACTA!".
Viteza internetului se verifica chiar pe... internet, mai exact pe cateva site-uri speciale care se ocupa cu asta, cum ar fi: ... Viteza pe McAfee • deschide o noua fereastra de browsing si navigheaza pe "verificatorul de viteza" de la McAfee. Il gasesti cu denumitea "McAfee Internet Connection Speedometer".
Bolile pe care un utilizator de Internet le poate face sunt cele mintale. ... Cei care petrec mult timp pe Internet isi traiesc, practic, viata in acest mediu online, scrie inquisitr.com.
Romania si Letonia, in topul celor mai rapide conexiuni Internet la nivel mondial. ... Romania s-a clasat pe locul 5 la nivel mondial cu o viteza la Internet de 37,4 Mbps. ... SUA este abia pe locul 14, cu o viteza de 29,6 Mbps.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Foloseste GPS-ul cu economie GPS-ul este primul pe lista functionalitatilor care consuma bateria. ... Poti folosi un widget pe home screen pentru a tine asta sub control, daca nu vrei sa treci prin toata birocratia setarilor.
google-analytics.com