Cautare

6882 de rezultate pentru "banca romaneasca iasi" (2.97 secunde)
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR.
Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. ... Banca Nationala a informat ca in trimestrul IV din 2008 erau in circulatie 2,7 milioane de carduri de credit in Romania si 10,5 milioane de carduri de debit.
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania. ... Oferta Raiffeisen Banca pentru Locuinte este una inedita pe piata bancara romaneasca.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
La 31 decembrie 2004, banca raporta active de 71,678 miliarde euro, un sold al imprumuturilor de 50,793 miliarde euro, venituri nete din operare- 2,811 miliarde euro si un venit net total de 5,13 miliarde euro.
pe de o parte aderarea va conduce la o sporire a concurentei deja acerbe pe piata financiara romaneasca, iar pe de alta parte enormele fluxuri de capital care vor intra in tara noastra dupa 1 ianuarie 2007 fie sub forma fondurilor europene structurale (peste 35 mld.
Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari. ... In acest context avem si prima banca comerciala care a capitulat.
Suma finantata difera de la o banca la alta.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Banca Transilvania este cea de-a sasea unitate bancara din sistem care va adopta noile norme de creditare începând cu 15 august.
Iarna trecuta banca le-a "umflat" rata de la 305 euro la 446, iar oamenii spun ca nu-si pot permite sa mai plateasca. Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns.
Schimbul valutar în cont era la banca amintita de 3,729 lei pentru un euro, tot la vânzare, usor diminuat decât cel de la ghiseu, unde se tranzactioneaza bani gheata. Banca Transilvania cumpara ieri euro cu 3,63 lei si vindea cu 3,72.
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
google-analytics.com