Cautare

1048 de rezultate pentru "autostrada soarelui" (3.01 secunde)
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Circa 18 kilometri de autostrada, intre Simeria si Orastie, au fost deja inaugurati la finalul lunii mai, astfel ca alti 120 de kilometri ar urma sa fie deschisi circulatiei in a doua jumatate a anului.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Apare o NOUA AUTOSTRADA in Romania. ... In ciuda problemelor legate de alunecarile de teren, oficialii spun ca autostrada este sigura, dar admit ca lucrarile nu sunt finalizate.
SOLSTITIUL DE IARNA este unul dintre cele doua momente din an cind planul determinat de centrul Soarelui si de axa de rotatie a Pamintului este perpendicular pe planul orbiteiPamintului.
A început recoltatul la porumb si floarea-soarelui. ... Pâna acum, productia este mai slaba decât într-un an agricol normal. Porumbul si floarea-soarelui s-au copt mai devreme decât de obicei în aceasta perioada secetoasa.
Carambol pe Autostrada Soarelui. ... Autostrada Soarelui a devenit cea mai periculoasa sosea. ... In timp ce se intorceau acasa de la mare, aseara, la ora 18.15, la kilometrul 117 al Autostrazii Soarelui, pe sensul de mers catre Bucuresti, masinile in care se aflau s-au tamponat.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat recent ca anul viitor va fi dat in folosinta un nou sector pe Autostrada Soarelui, iar Guvernul se va concentra pe lucrarile la Coridorul IV rutier.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Inca 21 km din Autostrada Soarelui gata de receptie Cei care vor merge pe litoralul Marii Negre la finele acestei saptamani vor putea evita aglomerata din Constanta, intrucat va fi deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada, conform anuntului facut de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
Ministerul Transporturilor va propune Guvernului un program care prevede construirea, incepand cu 2008, a 250-300 de kilometri de autostrada pe an. ... "In Portugalia, au facut 2.500 de kilometri de autostrada in peste noua ani, asa ca se poate.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Cu acesti 9 miliarde de euro se puteau construi 1000 km de autostrada. Asa se face ca Romania are azi minus 1000 km de autostrada.
Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acesteia este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004 "Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania.
Autostrada suspendata, ultima varianta:
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
google-analytics.com