Cautare

1859 de rezultate pentru "auto" (2.90 secunde)
In ceea ce priveste cei mai bogati afaceristi din Oltenia, acestia sunt Fratii Panait (auto, imobiliare), cu o avere evaluata la 47 - 50 de milioane de euro, urmati de Nicolae Sofianu (imobiliare, constructii, turism), care are o avere evaluata la 46 - 50 de milioane de euro.
Germania a devenit anul trecut principala destinatie de export a Dacia, cu 84.708 unitati vandute, in urcare cu 231,3% fata de 2008, potrivit datelor prezentate la inceputul anului de producatorul auto.
Anul trecut, Škoda a fost unul dintre putinii producatori auto care, in ciuda conditiilor foarte dificile de pe piata auto, au reusit sa realizeze un record de vanzari.
Este o practica, spuneau recent oficialii Ford, ca in tarile in care exista fabrici ale producatorului auto sa se infiinteze companii proprii, prin care sa se realizeze importurile si care sa tina legatura cu dealerii, respectiv cu service-urile.
De mentionat este ca deprecierea (n.r., reducerea taxei de inmatriculare in urma examinarii masinii de catre inspectorii Registrului Auto Roman, sau declararea numarului de kilometri rulati) este avantajoasa in general pentru masinile cu o vechime peste opt ani, cu norma de poluare pana in Euro 3.
Daca nu se ajunge la un consens, producatorul auto ar pierde 125,4 milioane de euro, atat cat ar mai trebui sa primeasca de la statul roman. ... In al doilea rand, MFP considera ca producatorul auto a intarziat mult realizarea investitiilor.
La numai cateva zile dupa ce statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, a anuntat ca a blocat momentan ajutorul de stat pentru Ford din cauza investitiilor mici realizate in fabrica auto din Banie, compania a invitat ieri conducerea Primariei Craiova si a Consiliului Judetean Dolj sa vada, la fata locului, cum arata acum fabrica dupa ce s-au montat liniile de productie.
La ora la care fabrica auto din Craiova ar fi trebuit sa duduie, iar tirurile pline cu masini "made in Craiova" ... 20 de vopsitori auto In aceasta perioada, singurele angajari posibile la producatorul auto din Banie sunt cele de vopsitori auto, dar si numarul acestora este derizoriu.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, in judetul Arges, ca intentioneaza ca de la jumatatea anului viitor sau inceputul anului 2013 sa elimine taxa auto de prima inmatriculare, urmand ca autovehiculele sa aiba o carte verde care sa certifice gradul de poluare.
Nemtii din Wolfsburg vor sa ajunga lideri pe piata auto globala cu vanzari de 10 milioane de automobile pe an, iar marja de profit sa creasca la peste 8%, pana in 2018.
vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.
Plata TAXEI AUTO, amanata cu un an Taxa de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007 a fost suspendata pentru un an, interval in care sa fie achitata doar taxa de poluare auto, redusa cu 25%.
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a salutat investitia inaugurata la Craiova de catre un lider mondial in industria componentelor auto, iar prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a spus ca 160 de familii din Banie vor avea veniturile asigurate datorita posturilor de la Johnson Controls.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Avand sistemul Ford Auto-Start-Stop ca standard, motorul EcoBoost de 1.0 litri si 120 de cai-putere al Ford B-Max atinge emisii CO2 de 114g/km si un consum de combustibil de 4,9 l/100 km (57,6 mpg), fiind cu 15% mai economic decat principalii sai competitori.
Taxa Auto se transforma in Timbru de Mediu Taxa de prima inmatriculare auto va fi inlocuita cu un "timbru de mediu" pentru care proprietarii de vehicule vechi si poluante vor plati mai mult, iar detinatorii de vehicule noi vor plati mai putin sau chiar deloc in cazul masinilor hibride electrice, a anuntat premierul Victor Ponta.
RAR, anunt important pentru orice detinator de autoturisme Registrul Auto Roman anunta ca, incepand de joi, 23 mai 2013, va fi implementat proiectul "call-center national", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.
Se permite accesul auto al riveranilor, precum si catre unitatile economice din zona, pe Calea Victoriei si strazile adiacente, perimetrul cuprins intre strazile Gheorghe Manu si Mihail Moxa, in baza tichetelor eliberate de Primaria Municipiului Bucuresti care atesta calitatea acestora. Accesul auto se va face pe la intersectia Str.
Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei P-ta. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei Sos. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de VEST a Capitalei Cal. ... Recomandam conducatorilor auto:
google-analytics.com