Cautare

685 de rezultate pentru "atelier mobila" (2.92 secunde)
Natalia Vasiliev concepe rochii de mireasa si de ocazie, ca nimeni alta, si a reusit, împreuna cu sotul sau, Marius, sa puna pe picioare o afacere înfloritoare, constând într-un atelier de creatie si un magazin de desfacere (Divi Day) pentru miniseriile create. Reporterul:
Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme. ... Mai multe detalii despre hainele acestora puteti gasi si pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe adresa de facebook: facebook/marulia.atelier.
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj. ... Reprezentantii Mitropoliei Olteniei si-au propus sa produca mobila bisericeasca si nu numai si sa angajeze intre 150 si 180 de persoane.
Desi producatorii romani de mobila anunta scumpiri, dat fiind faptul ca lemnul este mai scump, producatorii germani de mobila se tem inca de concurenta puternica venita din partea Romaniei.
Pentru ca pierderile din ultimele patru luni au insemnat aproape 10% din cifra de afaceri in urma aprecierii leului, producatorii de mobila au inceput sa ia masuri.
Iar in ceea ce priveste lemnul, Basescu spune ca trebuie sa exportam mobila, si nu cherestea. Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la o dezbatere organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ca tara noastra poate obtine fonduri din turism, agricultura, exportul de mobila si autoturisme.
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). ... Presedintele ANRC a subliniat ca telefonia mobila are inca „un potential de crestere foarte mare in Romania“.
Mai mult, 64% dintre utilizatorii de servicii de telefonie mobila utilizeaza cartele preplatite, desi durata medie a unui apel a crescut cu 6% potrivit unui studiu realizat de ANRC.
Vanzarea de mobila este o afacere profitabila daca tii cont de datele pietei si de tendintele in materie. ... Ca sa comercializezi mobila trebuie insa sa stii si cate ceva despre aceasta piata, care se schimba in ritmul modei, mai afirma lucratorii in domeniu.
Daca vreti sa va schimbati mobila sau sa va mobilati o noua locuinta, atunci grabiti-va. ... Comerciantii spun ca viitoarele cresteri de pret sunt necesare pentru alinierea la media europeana, fata de care, in prezent, mobila din Romania este de doua ori mai ieftina.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
Obiectul principal de activitate al SC Dial-Ton este comert cu ridicata nespecializat, aceasta firma ocupandu-se indeosebi cu comercializarea de cartele de telefonie mobila digitala.
- STS care a livrat din sistemul 112 pe care il gestioneaza coordonatele inexacte (incomplete) ale locatiei supravietuitorilor si care, ulterior, a aruncat cu lasitate vina pe operatorii de telefonie mobila, refuzand sa spuna ca SRI controleaza datele operatorilor in privinta localizarii si interceptarioi;
Dar aveam nevoie de niste profesionisti cu care sa colaborez pentru executie si, la recomandarea unor cunostinte, am apelat la un mic atelier. ... Dupa prima luna si ecourile ei nebanuite, am realizat ca singurul mod in care povestea mea se poate desfasura firesc este sa am propriul atelier.
Astazi, va propunem o rochie superba, ZAZA, de toamna - iarna, de la Marulia Atelier. ... Puteti achizitiona rochia superba din imagine de la Marulia Atelier, situat in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului).
Un atelier de lucru pentru oamenii de afaceri din Galati si Braila, aceasta a fost, timp de noua zile, "oferta" Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.
Mai multe detalii despre Atelierul Marulia gasiti pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe facebook: facebook/marulia.atelier. ... - Pe site-ul www.iltextile.com si pe site-ul www.marulia-atelier.ro.
Duminica, 13 aprilie, de la 10.30 la 11.30 si de la 12.00 la 13.00, la Atelierul de Creativitate, BluParty si Irina Latis organizeaza Cosite Urbane - atelier de impletit cosite de par, dedicat mamelor si fiicelor.
Acesta este un atelier dedicat copiilor cu varste intre 10 si 13 ani, in care cei mici invata limbaje de programare cu ajutorul carora pot produce continut digital:
organizarea de evenimente, catering, atelier de ceramica, magazin on-line de obiecte traditionale maramuresene, atelier de croitorie si magazin on-line cu show-room pentru articole vestimentare si accesorii.
google-analytics.com