Cautare

1046 de rezultate pentru "arhiva stiri" (3.99 secunde)
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
O dovada in plus este un document, cred, inedit, gasit de mine in arhiva Ministerului de Externe.
Social-democratul Miron Mitrea a afirmat ca liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, detine casete cu inregistrari din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne. ... "Nu cred ca are toata arhiva, dar cred ca are multe informatii de acolo.
Pot aparea incurcaturi mari daca agentiile de brokeraj nu pot verifica proprietatea actiunilor in arhiva Depozitarului Central", a declarat Leonard Sonei, coordonatorul agentiei locale a societatii de servicii de investitii financiare Intercapital Invest.
Cu acest prilej, Printul Paul al Romaniei ne-a acordat un interviu despre arhiva regala pe care o detine. Aceasta arhiva este evaluata la 1.000.000 de euro, dar valoarea ei istorica este inestimabila.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA?
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: Care este cea mai frumoasa amintire despre Oltenita?
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public. Printre acestea se numara stiri privind distribuirea de pachete catre batrani, despre spectacolele de samba, inclusiv despre programul guvernamental "prima casa".
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
In aceste momente putem urmari buletinul de stiri al Realitatii TV.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. ... Si acum, sa le luam pe indelete, savurand cele trei stiri sadice in toata grozavia lor.
google-analytics.com