Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti de sambata" (5.50 secunde)
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Actorul suferea de diabet. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Antena 3 : ... "Eu pot sa va spun ca, in urma acestei proceduri aplicate, procurorul general selectionat va fi domnul Daniel Morar si procurorul-sef al DNA va fi doamna Haineala, independent de vointa oricarui ministru al Justitiei. ... Anume acela de a desemna procurorii.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare.
Suferinta duce, de obicei, la o intelegere mai profunda a tot ceea i s-a intamplat si i se intampla unui individ, unei colectivitati sau unui popor. ... Ea apare pentru prima oara extrem de bine conturata in Biblie.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii.
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... , in orasul condus de Claudiu Tusac, o sedinta de partid, intr-un sediu din care fusesera anterior evacuati.
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Finantele doljene au încasat sâmbata si duminica de zeci de ori mai putin decât în doua zile lucratoare.
TVR 2 a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile, pe durata transmisiunii ultimelor doua meciuri disputate sambata si duminica de echipa Romaniei la Campionatul European de Handbal.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
Cu regulamentul de partea sa, Gaz Metan Severin asteapta "binecuvantarea"
Nu am mai jucat un meci oficial de mult, dar ma simt bine din punct de vedere fizic. ... Nu stiu nimic de gazon, dar cred ca va fi straniu sa jucam fara spectatori.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
google-analytics.com