Cautare

153 de rezultate pentru "anl" (3.68 secunde)
Este vorba despre reabilitarea drumurilor, a iluminatului public, dezvoltarea proiectelor turistice (amenajarea plajei, stimularea investitiilor in turism), construirea de locuinte de tip ANL, acordarea de terenuri pentru tinerii cu varsta sub 35 de ani, construirea unei sali de gimnastica, impulsionarea proiectului „sala de sport“ si impulsionarea proiectului de alimentare cu gaze naturale pe tronsonul Mangalia - Techirghiol.
Este vorba, in primul rand, de cele doua programe cu finantare PHARE - reabilitarea Portului Turistic si a "cordonului" Saturn-Venus-Balta Mangalia, dar si de continuarea reabilitarii iluminatului public in Cartierul Colonisti si continuarea infrastructurii si a utilitatilor pentru cartierele de locuinte sociale, ANL si pentru tinerii casatoriti.
Liberalul considera ca, la fel ca si in cazul taxelor, primarul Radu Mazare este la fel de rau intentionat si in ceea ce priveste ANL-urile:
Ca sa faca referire si la lucruri constructive, Tudorel Calapod a readus in atentia mass-media proiectul portului turistic pescaresc, reabilitarea Casei de Cultura a orasului, dar si intentia de construire a sase blocuri in regim ANL.
Sistematizarea pe verticala (drumuri, alei, parcari, spatii verzi) pentru blocurile ANL vor scoate din "buzunarul" Primariei circa 486.000 RON, proiectul de detaliu pentru viitoarea Casa a Casatoriilor este estimat la 24.300 RON, in timp ce reparatiile cladirii Consiliului Local Mangalia (zugraveli, igienizari, instalatii electrice, sanitare, centrala termica) - 193.600 RON.
"Este vorba despre proiecte precum reabilitarea Spitalului Municipal Mangalia, reabilitarea zonei industriale a Mangaliei, constructia de locuinte ANL si sociale, infrastructura pentru cartierul Dobrogea I.
Consiliul Local a investit pina acum acolo 200 de miliarde de lei vechi, iar din fonduri ANL s-au investit circa 300 de miliarde de lei", a punctat primarul Dumitru Nicolae.
Acesta a explicat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca a fost "lucrat" de conducerea PRM Basarabi, alaturi de primarul localitatii, Nicolae Crivineanu, pe motiv ca nu mai colabora si ca a "indraznit" sa il acuze pe viceprimarul Gheorghe Cojocaru (PRM) ca si-a luat apartament la ANL, desi este o persoana cu stare si exista altii mult mai sarmani care ar fi fost indreptatiti sa obtina o astfel de locuinta.
Printre alte obiective de investitie care se vor desfasura in Navodari se mai numara si constructia unui camin de batrani, a unei scoli cu 24 de sali de clasa si realizarea unor constructii prin sistem ANL.
Acesta l-a invocat chiar pe primarul Antonie Solomon care ii apreciaza munca si care l-a rugat sa realizeze proiectul pentru 20 de blocuri ANL.
Acelasi Becsenescu a devenit "celebru" dupa ce a dat in primire mai multe ruine intitulate pompos locuinte ANL, reusind sa intre in conflict si cu gigantul Rompetrol, pe care l-a tepuit cu peste 10 miliarde de lei vechi, iar lista poate continua.
Consilier al presedintelui Ion Iliescu si sef de campanie al lui Adrian Nastase, despre Stireanu s-a spus ca a pus mana pe o locuinta ANL, desi detinea mai multe imobile.
In ceea ce priveste blocurile ANL, banii au venit de la Guvern, nu din bugetul local". Criticile aduse de Picu Apostol Roman la adresa modului in care primarul conduce destinele urbei au si un iz politic, dar tot atat de adevarat este faptul ca au si o baza reala.
Dobrogeanu, acolo unde exista 3 blocuri ANL. Pe langa grija fata de tineri, viitorul primar al Mangaliei nu trebuie sa uite nici de batrani.
"Important de stiut este faptul ca toate persoanele care au depus dosare pentru obtinerea locuintelor ANL, sociale, cat si pentru terenuri li se ofera posibilitatea sa se inscrie si la acest program.
Tot Tusac mai afirma ca, la nivelul Mangaliei, actuala administratie a realizat, in 12 ani, doar cateva ANL-uri, in timp ce "loturile promise pentru tineri au fost date prietenilor", sustine social-democratul, care acuza administratia, si de lipsa de imaginatie, de vreme ce "isi asuma initiativa unui proiect prezentat de primarul Radu Mazare in urma cu mult timp".
Deputatul a ridicat si problema construirii de noi ANL-uri in Oradea, cerand administratiei locale sa finalizeze discutiile cu reprezentantii Bisericii pentru a gasi alte spatii.
Ma ingrijoreaza insa cel mai mult, faptul ca nu se mai vorbeste de proiectele importante pe care le-a inceput Romania in perioada 2004-2008, construirea de scoli, de blocuri ANL sau programul national pentru utilizarea energiei alternative", a declarat Lakatos Péter.
constituirea comisiei de identificare a unor terenuri proprietatea municipiului pentru a le pune la dispozitia ANL si constituirea comisiei pentru verificarea modului de pregatire a sezonului estival de catre agentii economici.
In timp ce alesii locali, in numar de 11, au votat toate cele trei proiecte de pe ordinea de zi (unul cu referire la posibilitatea de a fi construite blocuri in regim ANL), primarul Claudiu Tusac, s-a aflat la Sanatoriul Mangalia, alaturi de Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie si noul manager al sanatoriului, pentru sfintirea unitatii.
google-analytics.com