Cautare

530 de rezultate pentru "anca" (8.70 secunde)
Anca Turcasiu marturiseste cum a reusit sa isi creeze stilul de viata sanatos, dar si care este secretul pentru o viata fericita!
Anca Serea ne spune cum si cati bani face din online! Vedeta ne vorbeste si despre toata munca din spatele pozelor spectaculoase de pe Instagram, dar le vinde si ponturi importante celor care vor sa ajunga sa colaboreze cu brand-uri.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
Legea privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana a fost discutata in cursul zilei de ieri de Parlamentele Poloniei si Lituaniei. La sedinta plenara a Senatului polonez a participat, in calitate de observator, si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
Semnata de senatorii Maria Petre, Dan Popa si de deputatii Roberta Anastase, Anca Boagiu si Ionela Bruchental, toti din PD, initiativa adoptata de Senat vizeaza "incurajarea natalitatii".
Acesta este mesajul pe care l-a transmis ministrul Anca Boagiu, care a prezentat calendarul de lucru stabilit cu Executivul comunitar pentru perioada urmatoare.
Vadim Tudor nu a lasat-o pe Anca Petrescu sa raspunda la multe intrebari, inclusiv la cele referitoare la numarul de locuitori ai Capitalei.
Mi se pare absurd ca, spre exemplu, o gogoserie, unde este impropriu sa ai un televizor sau poate chiar un aparat de radio, sa plateasca aceasta taxa abuziva, pot eu sa spun, din anumite puncte de vedere. Anca Constantinescu:
Din partea Opozitiei a facut “cariera“ Anca Boagiu, din cauza comportamentului din campania electorala - limbajul trivial si disputele (care au ajuns pana la violenta) in care a fost implicata in timpul unei emisiuni electorale televizate.
Cert este ca mai multi democrati se inghesuie sa ocupe locul de vicepremier - fapt recunoscut de asemenea de Boc - si, chiar daca liderul PD s-a abtinut de la nominalizari, se stie sigur ca printre ei se numara Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Principalul sau contracandidat, social-democratul Marian Vanghelie, a obtinut sustinerea a 29,55% dintre votanti, urmatorii clasati in cursa pentru Bucuresti fiind Cristian Popescu din partea Partidului Blocul National Democrat cu 8,71% si Anca Petrescu din partea Partidului Popular Romania Mare cu 3,48%.
Printre cei 15 vicepresedinti alesi ieri se numara George Scripcaru si Elena Udrea, care au obtinut si cele mai multe voturi, Traian Igas, Gheorghe Stefan, Anca Boagiu, Sever Voinescu, Monica Macovei, Mihai Stanisoara sau Theodor Paleologu.
Startul l-a dat Anca Ene. Aceasta si-a motivat decizia de a schimbarea a barcii politice declarand ca PSD nu are in program, ca prioritate, promovarea IMM-urilor si asigurarea unui climat economic sanatos.
pe post de manager la Directia Informatii a TVR, unde, impreuna cu Anca Toader, ati comis o serie de abuzuri incalificabile, pentru care ati fost concediate, in ciuda apartenentei politice "de facto".
ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Anca Calangiu,filolog, tradcator; Dr. Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane;
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
Totodata, prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu, vicepresedinte PPE, si-a exprimat intentia de a candida la Parlamentul European in acest an. In ceea ce o priveste pe Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, pana acum aceasta nu si-a exprimat public intentia de a candida pentru un nou mandat.
Berceanu a nominalizat ca posibili parlamentari observatori pe Cezar Preda, Marin-Jean Marinescu si Anca Boagiu. Si Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD sustine ca a facut demersuri pe langa europarlamentarii socialisti pentru ca observatorii sa fie admisi din aceasta toamna.
google-analytics.com