Cautare

2322 de rezultate pentru "alarma auto" (2.69 secunde)
Pe piata auto autohtona s-au vandut mai putine masini ca in Luxemburg. ... Chiar daca a inregistrat o crestere de 9,8% in primele trei luni, piata auto romaneasca ramane mult in urma unor piete pe care, in anii trecuti, le depasea constant.
Astfel, cu toate ca un conducator auto a cheltuit cel putin 1.000 de lei anul trecut pentru a achizitiona un set de anvelope de iarna, acesta este obligat, prin lege, de la 1 noiembrie 2011, sa cumpere un alt set in cazul in care va rula pe un drum acoperit cu gheata, zapada sau polei.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Forma initiala a taxei auto, suspendata pana la 31 decembrie 2012, a reintrat in vigoare de la 1 ianuarie, insa Guvernul are in vedere modificarea acesteia in prima sedinta din 2013, pe 4 ianuarie.
Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Auto Schunn Magazine informeaza: ... Miscati de exemplul ei, am creat editia de primavara a revistei Auto Schunn Magazin, pentru a omagia toate femeile care prin pasiunea lor fac lumea mai buna.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, conducatorul mopedului nu a putut fi testat, iar ambilor conducatori li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii clcoolemiei.
Recomandam conducatorilor auto: ... Multumim tuturor conducatorilor auto pentru intelegere si ii rugam sa respecte recomandarile de mai sus. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei • P-ta. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei • Sos.
Politia rutiera face unele recomandari pentru conducatorii auto care se afla in trafic miercuri, in ziua manifestarilor publice. PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta. ... PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE EST A CAPITALEI • Sos.
Secretele rovinietei auto: ... Cel mai facil mod de a cumpara o rovinieta astfel incat sa nu mai stai la cozi este sa o cumperi online prin aplicatia AUTO.RO disponibila pe ANDROID si iOS. ... https://m.auto.ro/rovinieta Cum verific daca am rovinieta valabila?
- Auto-examinarea periodica este esentiala. Auto-examinarea in cazul cancerului de piele Auto-examinarea lunara iti imbunatateste sansele de recunoastere precoce a unui cancer cutanat, in momentul in care nu exista o degradare majora a pielii si poate fi tratat cu usurinta. - Momentul oportun pentru o auto-examinare este imediat dupa dus;
Ti-ai cumparat masina dintr-un parc auto second hand din strainatate, dar nu ai avut posibilitatea sa îi faci verificari temeinice. ... Daca autovehiculul este achizitionat dintr-un parc auto, nu ai garantia schimbarii complete (ar putea fi pastrate piese vechi).
Semnal de alarma: ... "Este un semnal de alarma pentru economia Doljului. ... - s-au redus si preturile autoturismelor, domeniul auto fiind unul greu incercat de criza; ... - piata auto s-a cernut, scazand mult adaosurile comerciale;
Dancu a declarat ieri ca discutiile din organizatia PSD Cluj constituie un serios semnal de alarma pentru conducerea partidului. "Dincolo de semnalul de alarma, faptul ca s-a pus problema demisiei in bloc a fost generat de o dezamagire cu privire la dezbaterile dintr-un partid.
De aici si aceste spargeri, care aduc prejudicii mult mai mari decat s-ar cheltui cu achizitionarea unor sisteme de alarma.
un serios semnal de alarma" Mita electorala impartita cu darnicie de PDL la Neamt este un serios semnal de alarma care arata ca puterea este in stare sa faca absolut orice pentru a deturna rezultatul alegerilor locale si parlamentare din 2012, afirma fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
Nu e un semnal de alarma dat colegilor din politica, e un semnal de alarma dat oamenilor care, din pacate, cateodata sunt pasivi si asteapta ca altii sa se lupte pentru drepturile lor, un semnal de alarma pe care am simtit astazi ca trebuie sa-l dau in plenul Senatului", a precizat Dan Voiculescu, la Antena 3.
In complot cu baietii de la matinalul "Alarma ProFm, au transformat single-ul "2 Nebuni" in imnul emisiunii #1 de la ProFm. "Doi nebuni, doi nebuni/ Dau alarma zi de zi/Poate tu nu stiai/Sunt Gicu si Nicolai".
Cunoasteti care sunt primele semnale Problemele de memorie nu sunt primul semnal de alarma. ... Pierderea simtului mirosului poate fi, de asemenea, un semnal de alarma.
In declaratia politica a acestei saptamani doresc sa trag un semnal de alarma asupra modului in care Guvernul lui Dacian Ciolos a decis sa diminueze drastic veniturile bugetarilor din educatie.
google-analytics.com