Cautare

51 de rezultate pentru "agresiunea" (3.96 secunde)
Pentru ca sunt oameni pe care agresiunea dementa a lui Basescu de pana azi i-a speriat, i-a demoralizat, i-a descurajat.
Scriitorul Fanus Neagu, revoltat de agresiunea jurnalistilor, i-a trimis o scrisoare lui Marius Tuca: "In numele amicitiei ce ne leaga, te rog sa inserezi in Jurnalul National aceste randuri adresate multor ziaristi sau reporteri din mass-media centrala, tineri sau mai putin tineri, dar toti de o seama cu barbaria.
Intr-adevar, arbitrul i-a avantajat si pe argentinieni la bodicecul aplicat de Garay lui Kramer si, mai ales, la agresiunea lui Aguero, care i-a spart obrazul lui Schweinsteiger dupa ce primise deja un avertisment.
Si ceea ce este si mai bine, intr-un mod firesc, fara urlete si declamatii, fara ca timpanele noastre sa sufere agresiunea unui exces de retorica.
Crima simbolizeaza agresiunea si furia reprimata. Daca cel ce viseaza este omorat, aceasta poate indica disparitia unor obstacole din viata cuiva sau o transformare majora.
Daca detineti un post de conducere, aveti grija la termenele indeplinirii sarcinilor si la agresiunea cu care priviti tot ce este nou.
Refacerea dentinei permite protejarea pulpei dentare viabile de agresiunea bacteriana la care este expusa dupa o carie profunda, explica profesorul Catherine Chaussain, specialist in cercetarea regenerarii dentare la Facultatea de Chirurgie Dentara Paris Descartes.
In timpul unei crize de epilepsie o persoana elibereaza prin energie apasarea si agresiunea.Energia pozitiva pe care o eliberati, va permite sa va abandonati atat memoria cat si cunostinta.
Agresiunea verbala este cea mai frecventa, afirma prof. dr.Catalina Poiana, Presedinta Colegiului Medicilor Bucuresti. Presedinta Colegiului Medicilor Bucuresti intentioneaza sa initieze la nivelul Bucurestiului cursuri privind comunicarea medic-pacient.
Agresiunea solara cutanata. De atunci, ascensiunea profesionala a fost evidenta, astazi ocupand fuunctia de Sef de clinica dermatologie la Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti, si cea de Profesor Universitar Doctor la Catedra de Dermatologie UMF Carol Davila, Bucuresti.
Urmeaza batranii, si nu numai ei, apoi cei care si-ar dori sa asculte un colind sau sa primeasca uratori si sunt condamnati sa suporte agresiunea cumplita a unor zgomote provocate de indivizi pentru care bunul-simt este o notiune total necunoscuta.
Obiectivul fixat in Constitutia Republicii Belarus de a mentine neutralitatea si statutul de tara non-nucleara a fost inlocuit in proiectul noii legi fundamentale a acestei tari printr-un punct ce exclude "agresiunea militara de pe teritoriul sau", informeaza TASS.
Agresiunea nocturna asupra lui Parascuta creaza un precedent deosebit de periculos. Batausii naimiti sint probabil acum inapoi in Moldova sau Ucraina, pentru a-si cheltui plata primita.
Organizatia Natiunilor Unite a acordat un vot coplesitor pentru rezolutia prin care este condamnata invazia ruseasca in Ucraina si a cerut retragerea imediata a armatei ruse din tara vecina, intr-o noua expresie a indignarii produse la nivel global de agresiunea ruseasca.
E nevoie de consecinte dure pentru agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei, a mai spus ea. Kamala Harris va veni maine in vizita in Romania, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis.
Sefii de stat si de guvern din UE discuta despre agresiunea militara a Rusiei. Iohannis: Este o perioada complicata, tema centrala va fi razboiul din Ucraina.
Subiectul central al discutiilor dintre presedintii Romaniei si Bulgariei, Klaus Iohannis si Rumen Radev, a fost "situatia grava de securitate generata de agresiunea militara a Rusiei in Ucraina".
Este necesara o prezenta militara sporita aliata in Romania si in regiunea Marii Negre, ca raspuns cu caracter strict defensiv la agresiunea Rusiei, a spus Klaus Iohannis in declaratia comuna de presa sustinuta alaturi de omologul polonez, Andrzej Duda.
Majoritatea era insa atat de apasata de grijile cotidiene si de agresiunea statului ca-si dorea sa emigreze. O psihanalista de exceptie imi spune ca sentimentul cel mai raspandit in Romania este cel de frustrare.
au discutat cu presedintele chinez despre agresiunea Rusiei. Rusia isi intareste fortele in apropiere de Mariupol. Situatia din sud si Donbas ramane extrem de complicata.
google-analytics.com