Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (3.74 secunde)
"Moartea fotbalului in mai multe acte. ... Prefer sa pierd sa imi fie lectie, pentru ca pentru mine e moartea fotbalului in mai multe acte.
Monica Anghel a facut un pas important, dupa ce a slabit 35 de kg. A finalizat un curs si acum este instructor de fitness cu acte in regula. Iata ce sfaturi ofera artista!
Potrivit unor surse din politie citate de Digi24, Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor in forma continuata (mai multe acte materiale) si folosire a prostitutiei infantile in forma continuata (mai multe acte materiale).
Basescu, reclamat de PSD ca a avut limba prea ascutita Tinand cont de faptul ca Bucurestiul este fieful declarat al lui Traian Basescu, piedicile puse in calea studentilor, de exemplu (obligati sa strabata tot orasul sau sa astepte ore intregi la coada pentru a vota) pot fi usor interpretate ca acte rau intentionate.
Sa nu uitam ca si Cozma este lider PRM iar aceste acte politice ale lui Iliescu sint efectiv penibile care arata prietenia dintre Vadim, Iliescu si Cozma.
8 milioane de dolari din fonduri publice pentru o televiziune locala Totusi, din analiza printre randuri a actului normativ care a dus la constituirea MTC-ului se poate observa ca intentia destul de stravezie a fostului Executiv se pare ca fost aceea de a controla integral un post de televiziune fie el si local, precum si de a infiinta o societate comerciala care sa poata efectua diferite tranzactii comerciale inclusiv vehicularea unor mari sume de bani, sub acoperirea legala a unor acte de comert.
Exceptie fac unele acte normative cerute de UE, cum ar fi modificarea Codului de Procedura Penala si a celui de Procedura Civila.
Schimbarile anuntate s-au produs pe 26 iulie 2001, iar Moldovan a fost singurul procuror care a ramas pe functie, la acest fapt contribuind in mod sigur bomba mediatica referitoare la arestarea judecatoarei Rosca pentru acte de coruptie.
”Premierul isi va inainta demisia probabil la sfirsitul saptamina viitoare, dupa ce Executivul va aproba proiectele de acte normative care trebuie discutate urgent”, a precizat Olteanu.
El a apreciat ca, practic, seful statului doreste „un alt mod de a face politica, total diferit de politica practicata la nivel prezidential si guvernamental in ultimii 15 ani“, spunand lucrurilor „pe nume“, pentru „a preveni acte de coruptie sau scurgeri ale banului public spre buzunare private“.
Marinescu sustine ca „aceste exceptii vor duce inevitabil la tentatii majore si, in final, la acte de coruptie“. „Voi cere prin amendament eliminarea acestor exceptii“, a spus Marinescu.
Acest dialog perpetuu presedinte-Guvern, presedinte-Parlament a fost una din parghiile prin care am reusit sa mentinem acest ritm foarte sustinut, au fost vreo 2.500 (de acte normative - n.r.).
au fost initiate, dezbatute si votate peste 3.800 de acte normative, cu peste 2.000 mai multe decat in cele trei legislaturi anterioare acumulate.
Paula Ivanescu a devenit impacientata in momentul in care nu si-a gasit declaratia de avere printre acte. In final, lamurita ca, de fapt, nu a cautat atent, Paula Ivanescu a plecat linistita ca are formularul tip de completare a declaratiei de avere.
Dupa validarea Parlamentului, Executivul isi pierde abilitarea de a emite acte normative, dar va continua sa gestioneze activitatea“, a spus Neagoe.
Conservatorul Bogdan Pascu este noul vicepremier cu acte in regula. Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire in functie, iar ceremonia de depunere a juramantului va avea loc pe 9 iulie.
Prefectura Vrancea a decis ieri ca hotararile adoptate de Consiliul Judetean privind inlaturarea din functie a lui Marian Oprisan nu indeplinesc conditiile legale de validare pentru a fi considerate acte administrative.
Totusi, aceste acte au sporit solidaritatea in randul membrilor PNL. Aceasta miscare a lui Traian Basescu a strans in jurul lui Calin Popescu-Tariceanu intreaga suflare liberala", a spus Cioroianu.
Eduard Martin, de doi ani locuitor cu acte in regula al orasului Techirghiol Rep.: Ce veti face in 2008? Tintiti inca o data pozitia de candidat pentru Parlament?
Colegiul a luat aceasta decizie intrucat, desi numele i-a aparut pe o lista a ofiterilor acoperiti, nu exista alte acte care sa dovedeasca fara echivoc ca ar fi facut politie politica", au declarat surse CNSAS.
google-analytics.com