Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (4.21 secunde)
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: ... Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta. ... CAPRICORN Peste Capricorn, august vine cu multe schimbari, inclusiv in Casa Prieteniei si la locul de munca.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La 17 august 1864 este desemnat primul primar modern din istoria Calarasiului, in persoana aceluiasi Ioan Vasiliu, primul magistrat (primar) al Calarasiului, in calitatea sa de oras liber.
In circulatia trenurilor de calatori vor interveni modificari, incepand cu data de 10 august, pentru adaptarea ofertei de transport la necesitatile publicului calator. Potrivit Ministerului Transporturilor, incepand cu data de 10 august, vor fi anulate:
In august creste riscul traumatismelor. Afectiunile cronice se pot acutiza de la jumatatea lui august pana la sfarsitul lui septembrie. ... Pana in august, sub influenta lui Marte, va trebui sa elaborati o pozitie responsabila si activa fata de sanatate.
- doctor in Finante, circulatie baneasca si credit (1989); ... Bucuresti in anul 1976, ca sef de promotie, urmand apoi cursul postuniversitar in management financiar al University of Missouri Kansas City, ca bursier Fulbright Alexander Hamilton Felow (august 1991 - mai 1992).
Mai mult, cei de la circulatie arata ca soferii accelereaza viteza dupa ce trec de un radar.
Supralargirea Soselei Pipera este necesara pentru asigurarea accesului in zona de nord a Capitalei dinspre A3, si nu influenteaza negativ circulatia pe Barbu Vacarescu, artera ce face legatura intre DN1 si inelul principal de circulatie.
Acesta are o lungime de 2 kilometri, sustine 4 benzi de circulatie si 2 linii de tramvai pe centru si a inchis inelul principal de circulatie a Capitalei.
Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
Cu acest prilej fostul comandant de nava comerciala Traian Basescu a rememorat marsul efectuat in anul 1974 la bordul navei scoala "Mirceaā€¯ pe relatia Constanta-Alexandria-Beirut, in perioada cand era student in anul II al Institutului de Marina, cele mai spectaculoase amintiri fiind escaladarea catargelor in fiecare noapte, la ordinele unui fost superior.
In martie 1998, compania japoneza Koyo Seiko a cumparat 51% din actiunile societatii comerciale Rulmenti Alexandria, angajandu-se sa plateasca 57 de milioane de dolari.
Batranii spuneau ca fiecare familie primise 50 ha, doua perechi de boi, scutiri pe 50 de ani, si ca sosisera din sudul Basarabiei (28). ... Glodoasa, Troianca, Mamaica, Adabasi, Alexandria, Perepelitino, Santuia, Malai (pe langa Kirovograd);
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a apreciat vineri, la targul Agralimex, organizat la Alexandria, ca Romania trebuie sa produca tractoare cu GPS, pentru a fi competitive si a face fata realizarilor anului 2012 si nu celor din trecut.
google-analytics.com