Cautare

1138 de rezultate pentru "achim daniela tg mures" (2.69 secunde)
Stiu ca enunturi de acest fel gasesti, mai degraba, in documente, programe, proiecte, mai mult la nivel de principiu, insa cu mandrie pot sa afirm ca in judetul Mures toate acestea sunt realitate.
Pretul centralelor termice va continua sa scada si in 2007, in timp ce vanzarile se vor mentine la un nivel aproximativ egal cu cel inregistrat in 2006, la 160.000 de unitati, este de parere presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Centrale Termice (APICT), Olimpiu Achim, citat de NewsIn si preluat de The Money Channel.
"U" a fost si ea periculoasa prin Cristescu (46) si Achim (62), iar finalul a fost al "alb-negrilor" . ... Tatarusanu a fost insa salvator la suturile lui Achim (62) si Pacurar (78), iar bara s-a opus golului lui Tony (81).
Florin Achim si Bogdan Rusu sunt fotbalistii despre care Mihai Stoica a anuntat ca si-au reziliat contractul cu FCSB, iar in continuare se doreste despartirea de Rachid Bouhenna. ... "Achim a reziliat contractul acum cateva zile.
PRM va sesiza Parchetul General pentru anchetarea penala a deputatului Daniela Buruiana, acuzand-o de escrocarea Parlamentului Romaniei si a Parlamentului European cu peste 100.000 de euro.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
Liderul popular crestin si democrat, fost taranist Liviu Scarlat, in calitate de administrator a SC Mangalia SA a reusit preluarea prin mecanisme de tip suveica a mai multor active ale sociatatii pe care o administra impreuna cu sotia sa, Daniela Scarlat si Mihai Liviu Nicolaescu.
Proiectul arhitectei Daniela Craciunoiu a plecat de la Masterplanul de Transport al Bucurestiului, document aparut in 2007, care prevede, pe langa extinderea Garii de Nord si de Est si infiintarea unei noi gari in partea de Sud a Capitelei, pe inelul median.
din Craiova, antrenata de Daniela Capatana si Adrian Deaconu, a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a reusit calificarea in finala Campionatului National, competitie organizata de Federatia Romana de Volei (FRV).
La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite;
Miruna Ioani) Duminica dimineata, Daniela Crudu suna la 112, ca a batut-o iubitul. Pentru cei care nu stiu cine este Daniela Crudu, aflati ca e o asistenta tv, desi acum nu mai stiu exact unde lucreaza.
Autointitulata “aripa curata“ din PSD Mures va cere CNSAS sa se pronunte asupra trecutului candidatilor la sefia filialei PSD, in sensul daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Presedintele PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat ieri ca le-a facut o oferta de preluare reprezentantilor filialei judetene a PUNR.
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, sustine ca in judetul Mures coalitia este paralizata din cauza razboiului tot mai intens dintre liberali si democrati. ... Acesta a subliniat ca UDMR Mures a ajuns intr-o situatie delicata, pentru ca nu doreste sa se amestece in problemele Aliantei D.A.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Mures" - Targu Mures (06.10), Budapesta (14.47);
Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.
google-analytics.com