Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (4.27 secunde)
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
Ministrul de Interne a prezentat luni raportul final, realizat de Corpul de Control in cazul accidentului provocat de un sofer drogat in statiunea 2 mai, soldat cu moartea a doua persoane.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00. ... Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat miercuri, dupa sedinta de guvern in care premierul Ciuca a cerut verificari si masuri dupa accidentul tragic de la cariera Jilt, ca "se va face o evaluare pe ce s-a intamplat si pe atributiile care le revin celor care raspund de acest domeniu".
aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu. ... Persoana cetateanului Huidu nu-mi spune nimic, nici de bine, nici de rau. ... Huidu e omul de la televizor.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui! Declaratiile au fost facute in exclusivitate de Mircea Lucescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
google-analytics.com