Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (4.55 secunde)
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
Pe langa amenda usturatoare, soferilor fara RCA li se retin atat numerele de la masina, cat si certificatul de inmatriculare.
In incinta rafinariei Petromidia apartinand Grupului Rompetrol a avut loc ieri un exercitiu de alarmare privind un dezastru chimic datorat unei explozii urmata de incedierea unei instalatii a rafinariei.
Directorul general al ArcelorMittal Galati, Augustine Kochuparampil, a participat joi, la Luxemburg, la sedinta lunara in cadrul careia se discuta despre accidentele mortale de munca produse la combinatele aflate in proprietatea producatorului de otel numarul I din lume.
Polita Casco pentru avionul Tarom avariat pe 30 decembrie 2007 acopera o suma asigurata de 10 milioane dolari, iar reasiguratorii, brokerul de reasigurare ti asiguratorul flotei companiei de aviatie, Astra-Uniqa, vor plati despagubirile in cel mai scurt timp, a anuntat compania de asigurari.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
De cativa ani buni, moda ATV-urilor, mai ales pe timp de vara, a cucerit tinerii dornici de senzati tari. Site-urile romanesti sunt pline cu anunturi de vanzare-cumparare de ATV-uri.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Un marfar a intrat in spatele unui alt tren de marfa ce circula cu o viteza mai mica. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 04.00 dimineaza, dar nu s-au inregistrat victime.
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
Viceguvernatorul bancii centrale a Poloniei, Piotr Wiesiolek, va prelua temporar functia de bancher central si sarcinile pe care le avea guvernatorul Slawomir Skrzypek, decedat in urma accidentului aviatic din Rusia.
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana.
Participand la raliul Iasiului, in calitate de navigator al pilotului Edwin Keleti, Victor Ponta, pilot profesionist si pasionat de raliuri, s-a trezit suspendat in autoturismul care s-a dat peste cap la un viraj luat cu viteza prea mare.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
google-analytics.com