Cautare

3352 de rezultate pentru "accidente rutiere in 08 06 2012" (3.90 secunde)
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... Chitila, avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Respectarea regimului legal de viteza, in atentia politistilor Directia Rutiera din I.G.P.R.
cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Rosales este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene: omuleti, giganti, "oameni in negru", creaturi cu infatisare de amfibieni, reptilieni, "cenusii" etc.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina. LONDRA 2012:
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. Gimnastica artistica este sarbatorita de Google printr-un logo inedit, la 31 iulie 2012. "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Claudia Pirvoiu ) Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, incepand cu anul 2012. ... De asemenea, vor creste accizele la motorina, in timp ce cele la cafea vor fi mentinute.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. Distantele lungi si drumurile proaste au provocat cele mai multe dintre evenimentele rutiere grave, au declarat pentru Gandul, surse din cadrul Politiei Rutiere.
Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? ... Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea. Domnule ministru, avand in vedere ca administratia judetului Valcea prin presedintele Consiliului Judetean domnul dr.
Economia Romaniei va creste cu 1,5% in acest an si cu 4,4% in 2012. Revenirea economica va fi mai lenta in unele state din Europa emergenta care au inregistrat boom-uri interne nesustenabile, precum Romania, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat de Fondul Monetar International (FMI).
Intr-o perioada in care economia Europei are de suferit, nici pentru cea romaneasca nu se anunta vremuri prea bune. ... GdS va arata cum ne va fi golit portmoneul in acest an si unde vor ajunge banii.
MEDIAFAX - Anul 2013 in TENISUL ROMANESC:
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... La ghiseul unei companii de asigurari din Craiova, un barbat se opreste cu certificatul de inmatriculare al masinii in mana.
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: ... In acest an vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii - Gilau.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
google-analytics.com