Cautare

10620 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova vineri 9 aprilie" (4.09 secunde)
O aeronava Boeing 737 a companiei aeriene Jet2.com a aterizat ieri pentru prima data la Craiova, aducand din Marea Britanie si Germania aproximativ 100 de ingineri si alti specialisti.
Conform datelor de la BNR, restantele populatiei si ale firmelor doljene la credite au crescut cu 51% in luna aprilie fata de martie - la imprumuturile in lei si cu 50% la cele in valuta.
Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj. ... Fie ca provin din Arabia Saudita, din Iordania, Siria, Iran sau Maroc si au devenit cetateni români, arabii controleaza ample domenii economice din Craiova.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
Optimismul exagerat cu care privesc vineri dezintegrarea relatiilor parteneriale este contra indicat. ... Zile norocoase â€" vineri Zile fatidice â€" luni GEMENI Sefii au ocazia marti sa descopere la dv. ... Trebuie sa participati vineri la o sedinta plictisitoare, la care veti primi noi sarcini profesionale absolut debusolante.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Mai exact, din decembrie 2006 pana in prezent s-au inregistrat 515 accidente auto cauzate de viteza, fata de aceeasi perioada din 2005-2006, cand s-au intamplat 620 de astfel de cazuri, soldate cu raniri grave si morti, potrivit Politiei Rutiere.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Vremea in APRILIE - superstitii si credinte Denumirile populare ale lunii Aprilie:
Anul acesta, ziua de 1 aprilie coincide cu sarbatorirea Floriilor, premergand Sfintei Saptamani a Patimilor dinaintea Pastelui.
Inversarea sensurilor de circulatie in Craiova pe strazile cu sens unic Stefan cel Mare si Paltinis da batai de cap soferilor, din cauza gafelor pe care le fac angajatii Primariei Craiova in ce priveste semnalizarea rutiera.
google-analytics.com