Cautare

4452 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 08 2009 sos chitilei" (3.32 secunde)
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Restrictii rutiere au fost impuse si pe alte strazi care vor fi parcurse de cortegiul funerar. ... Pe mai multe strazi din municipiul Curtea de Arges au fost impuse restrictii rutiere, sambata, pentru desfasurarea funeraliilor regale.
Ilfov, a condus un autoturism marca Ford Focus, pe Sos. ... D-na Ghica catre Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
CECILIA de 39 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Hyundai, pe Calea Rahovei dinspre sos. Alexandriei catre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gherase catre sos. ... D-na Ghica dinspre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Nicolae de 28 de ani din jud. Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... Ion Iriceanu catre sos.
Mihail Sebastian catre Sos. ... Buzoieni, a efectuat manevra de intoarcere pe sensul de mers Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Potrivit Brigadei Rutiere, incepand cu data de 10.06.2015, se desfiinteaza trecerea pentru pietoni de la intersectia sos. ... Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere montate in zona, semnalele politistilor rutieri.
La data de 20.01.2011, in jurul orelor 01.55, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 5 Politie, l-au depistat, pe sos Chitilei, intersectie cu str Marmurei, pe N.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Mai exact, din decembrie 2006 pana in prezent s-au inregistrat 515 accidente auto cauzate de viteza, fata de aceeasi perioada din 2005-2006, cand s-au intamplat 620 de astfel de cazuri, soldate cu raniri grave si morti, potrivit Politiei Rutiere.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
google-analytics.com